Beyonce

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Cécred

Beyoncé se upustila u beauty vode, zna se i kada stiže njezina linija proizvoda za kosu

Nakon završetka turneje Renaissance, Beyoncé je prvo predstavila svoj novi parfem Cé Noir, a 20. veljače će javnosti predstaviti vlastiti brend za njegu kose.

Nakon završetka turneje Renaissance, Beyoncé je prvo predstavila svoj novi parfem Cé Noir, a 20. veljače će javnosti predstaviti vlastiti brend za njegu kose.

Posljednjih godina brojne su se zvijezde odlučile okušati u beauty vodama i pokrenuti vlastiti brend. Među njima su vjerojatno najpoznatije Selena Gomez, Ariana Grande i Hailey Bieber, a sada se još jedna zvijezda odlučila za ovakav pothvat. Naime, nakon završetka turneje Renaissance, Beyoncé je prvo predstavila svoj novi parfem Cé Noir, a 20. veljače će javnosti predstaviti vlastiti brend za njegu kose naziva CÉCRED.

Na Instagramu je objavila dva videa putem kojih je najavila dolazak nove linije proizvoda. U prvom osim kadrova pranja i stiliziranja kose možemo vidjeti i trenutke unutar frizerskog salona Tina, koji je njezina majka Tina Knowles otvorila osamdesetih godina dvadesetog stoljeća u Houstonu. U drugom videu pojavljuju se TikTokeri koji komentiraju njezinu prošlogodišnju objavu na Instagramu. Naime, Beyoncé je još 2023. godine natuknula da razmišlja o brendu. Tada je na Instagramu objavila dvije fotografije - jednu na kojoj stilizira kosu u frizerskom salonu, dok druga prikazuje trenutak iz djetinjstva, kada joj je majka uređivala pletenice u salonu.

"Koliko vas zna da je moj prvi posao bio pometanje kose u maminom salonu? Destiny‘s Child započeli smo nastupajući za klijente dok su si uređivali kosu. Susrela sam toliko različitih poduzetnih žena u njezinom salonu. Iz prve sam ruke vidjela kako načini na koje njegujemo i slavimo kosu mogu izravno utjecati na naše duše. Gledala sam je kako zacjeljuje i služi tolikim ženama. Budući da sam toliko toga naučila na svom putovanju oko kose, oduvijek sam sanjala o tome da nastavim njezino naslijeđe. Jedva čekam da iskusite ono što sam stvarala”, napisala je tada. Nadovezujući se na ovu prošlogodišnju objavu, 42-godišnja pjevačica je sada uz spomenuti video poručila svima: "Glasine su istinite. Cécred stiže. Zabilježite 20. veljače u svojim kalendarima", napisala je u opis i tako najavila datum dolaska novih proizvoda.

Budući da je Queen Bey poznata po savršeno njegovanoj kosi i zavidnim frizurama, kao i svojim besprijekornim kovrčama, sada ćemo konačno saznati u čemu je tajna njezine besprijekorne kose. O samim proizvodima još ništa nije poznato, no trebamo se još malo strpjeti jer uskoro će sve biti otkriveno.

Linker
27. travanj 2024 05:39