Otkrit će sve tajne

Beyoncé natuknula da će lansirati beauty brend. Fanovi već prokužili o čemu je riječ

Tek što su pomislili da Beyoncé ne može biti veća ikona nego što je, pjevačica je obožavatelje oduševila otrkivši da će uskoro imati svoj prvi kozmetički brend.

Ranije ovog mjeseca pjevačica Beyoncé se konačno vratila pod svjetla reflektora i započela svoju svjetsku karijeru pod nazivom Renaissance. Međutim, to nije jedina novost kod svjetski popularne zvijezde. Samo par dana nakon Majčinog dana, Beyoncé je na Instagramu posvetila objavu poduzetnicama s kojima se kao djevojčica susrela radeći u frizerskom salonu svoje majke Tine Knowles.

image
PROFIMEDIA

Beyoncé je objavila nekoliko fotografija. Na prvoj fotografiji sjedi ispred zrcala i radi frizuru, ali ako pogledate malo bolje vidjet ćete da se ispred nje nalaze bočice ispunjene različitim sadržajem, najvjerojatnije preparatima za kosu. Budući da je spomenula frizerski salon, kosu i na fotografiji se vide razni proizvodi, obožavatelji nagađaju da će pjevačica uskoro lansirati svoju prvu liniju proizvoda za njegu kose.

https://www.instagram.com/p/CsUKB_ZRY5i/

“Koliko vas je znalo da je moj prvi posao bio metenje kose u maminom salonu? Grupa Destiny‘s Child započela je nastupajući za klijente dok su bili na frizuri. Bila sam izložena različitim poduzetnicama u njezinom salonu,” rekla je u naizgled rukom pisanoj bilješci koja je uslijedila nakon fotografije malene Beyoncé kojoj majka plete pletenice.

image
PROFIMEDIA

Beyoncé je rekla da je toliko puno naučila o kosi zahvaljujući svojoj majci i vjeruje da je kosa nešto što se treba slaviti. Također je otkrila da je oduvijek sanjala o tome da nastavi majčinim stopama i da jedva čeka fanovima otkriti na čemu točno radi.

Budući da je zvijezda poznata po savršeno njegovanoj kosi i zavidnim frizurama, možda ćemo konačno saznati u čemu je njezina tajna.

Linker
19. travanj 2024 02:42