STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
Cécred

Beyoncé je napokon predstavila liniju proizvoda za njegu kose, možete ih naručiti i u Hrvatsku

Linija The Foundation Collection trenutno se sastoji od sedam preparata (najavljen je i osmi), među kojima su clarifying i hidratantni šampon za kosu, dubinski regenerator, repair maska, hranjivo ulje, hidratantni losion i proteinski tretman fermentiranom rižom i ružom

Linija The Foundation Collection trenutno se sastoji od sedam preparata (najavljen je i osmi), među kojima su clarifying i hidratantni šampon za kosu, dubinski regenerator, repair maska, hranjivo ulje, hidratantni losion i proteinski tretman fermentiranom rižom i ružom

Stiže jedna dobra vijest za sve beauty entuzijaste - Beyoncé je napokon lansirala svoju prvu liniju proizvoda za kosu! Kako je i najavila nedavno na Instagramu, pjevačica je pokrenula brend za njegu kose koji nosi naziv CÉCRED, a od danas su njezini proizvodi dostupni preko web shopa, a još jedna odlična vijest je ta da dostavu proizvoda možete naručiti i u Hrvatsku. Glazbenica je i inače poznata po savršeno njegovanoj kosi i zavidnim frizurama, kao i svojim besprijekornim kovrčama, pa zasigurno brojni obožavatelji jedva čekaju isprobati proizvode i otkriti tajnu njezine besprijekorne kose.

Na stranici brenda dostupni su razni proizvodi - pronaći ćete brojne preparate za kosu, ali i dodatke poput kozmetičke torbice i bočice za miješanje određenih preparata. Zanimljivo je da možete pretražiti proizvode prema vlastitom tipu kose, a dostupan je i kviz koji pomaže posjetiteljima da odrede svoju rutinu. Linija The Foundation Collection trenutno se sastoji od sedam preparata (najavljen je i osmi), među kojima su clarifying i hidratantni šampon za kosu, dubinski regenerator, repair maska, hranjivo ulje, hidratantni losion i proteinski tretman fermentiranom rižom i ružom. Proizvodi su u skladu s veganskim postulatima, a u njihovom sastavu nećete pronaći ni štetne sastojke kao što su ftalati, parabeni i sulfati (točnije, sodium lauryl sulfate i sodium lauryl ether sulfate). Također ne sadrže silikone ni mikroplastiku, te su pogodni za sve tipove kose.

image

Clarifying Shampoo & Scalp Scrub (35,95 eura)/Hydrating Shampoo (28,95 eura)/Nourishing Hair Oil (41,95 eura)/Reconstructing Treatment Mask (39,95 eura)/Moisturizing Deep Conditioner (35,95 eura)/Moisture Sealing Lotion (35,95 eura) /Fermented Rice & Rose Protein Ritual (48,95 eura)

PRESS

Zvijezda ovih proizvoda je nova tehnologija koja trenutno još uvijek čeka patent, a nosi naziv bioaktivni keratinski ferment. Iako na prvu nazivom podsjeća na keratinsko ravnanje kose, zapravo nema nikakve veze s ovim tretmanom. Riječ je o tehnologiji koja jača kosu tako da obnavlja slomljene keratinske veze. Ovaj ferment napravljen je od bioaktivnog keratina, odnosno proteina koji je dobiven iz prirodne vune te oponaša keratin u ljudskoj kosi, a ključni su mu sastojci i med, koji djeluje kao humektant, aktivira fermentaciju i osigurava hidrataciju, kao i laktobacili koji održavaju vlasište zdravim.

Inače, Queen Bey je još 2023. godine natuknula da razmišlja o brendu. Tada je na Instagramu objavila dvije fotografije - jednu na kojoj stilizira kosu u frizerskom salonu, dok druga prikazuje trenutak iz djetinjstva, kada joj je majka uređivala pletenice u salonu. Pjevačica je već nekoliko puta podijelila sa svojim obožavateljima preko društvenih mreža da su velik utisak na nju ostavili trenuci koje je proživjela u frizerskom salonu Tina, koji je njezina majka Tina Knowles otvorila osamdesetih godina dvadesetog stoljeća u Houstonu.

Linker
26. travanj 2024 14:46