hit proizvod

BEAUTY SHOPPING FAVORIT: Ovaj korektor odličan je saveznik u borbi protiv podočnjaka i umora

Neophodni saveznici u borbi protiv znakova umora i starenja su korektori, a nama je za oko zapela jedna linija, čija je formula osmišljena kako bi koži pružila potrebnu hidraciju tijekom dana, ali i prikrila podočnjake i natečenost ispod očiju.

Koža oko očiju najtanji je dio lica, zbog čega je izrazito osjetljiva te zahtijeva posebnu pažnju i njegu. Ona otkriva koliko smo spavali, kako se hranimo, a i jedan je od prvih pokazatelja starenja jer sadrži malo žlijezda lojnica, vlakana kolagena i elastina. Na njoj se vide i učinci hladnoće i suhog zraka tijekom zime - hladnoća može dovesti do pucanja, a suhi zrak do dehidracije, zato je važno redovito njegovati okoloočno područje i osigurati mu dovoljno vlage. Već je dobro poznata stvar da su kreme za okoloočno područje neizbježan korak svake skincare rutine. Međutim, uzimajući u obzir i to da često na ovo područje nanosimo šminku kako bi sakrili estetske probleme poput podočnjaka, natečenosti i bora, trebalo bi pripaziti i na sastav make-up proizvoda koje koristimo. Neophodni saveznici u borbi protiv znakova umora i starenja su korektori, a nama je za oko zapela jedna linija, čija je formula osmišljena kako bi koži pružila potrebnu hidraciju tijekom dana, ali i prikrila podočnjake i natečenost ispod očiju.

image

Eye Care Concealer linija je francuskog brenda Biologique Recherche

PRESS

Riječ je o Eye Care Concealer liniji francuskog brenda Biologique Recherche koji stoji iza široke palete proizvoda za njegu kože s visokom koncentracijom biljnih, morskih i bioloških aktivnih sastojaka. Ovi korektori preporučuju se za umorna stanja kože, a pomažu ukloniti pigmente odgovorne za podočnjake, smanjiti njihov izgled i obim natečenosti te zagladiti kožu oko očiju. Naime, proizvodi u svom sastavu imaju kompleks gloga i arapskog jasmina koji djeluje na pigmente odgovorne za tamnu boju podočnjaka tako da smanjuje njihov intenzitet. Tu je i kompleks crvenih morskih algi i ekstrakta ploda tare koji ima učinak zatezanja i liftinga na području oko očiju što će također dovesti do naizgled manjih podočnjaka.

image

Ovi korektori preporučuju se za umorna stanja kože, a pomažu ukloniti pigmente odgovorne za podočnjake, smanjiti njihov izgled i natečenost te zagladiti kožu oko očiju

PRESS

Eye Care Concealer sadrži i polifenole avokada koji su poznati po djelovanju na mikrocirkulaciju i dekongestiju tkiva, pa tako smanjuju vrećice oko očiju i natečenost. U sastavu se nalazi i ekstrakt kvasca plave agave, inače bogat oligosaharidima, koji reaktivira prirodni mehanizam sinteze hijaluronske kiseline te zaglađuje crte lica i popunjava borice. I naravno, za kraj neizbježna hijaluronska kiselina tu je kako bi stvorila ujednačen, elastični film koji omogućuje izmjene tvari kroz kožu i zadržava vodu za hidraciju područja oko očiju.

Linker
11. ožujak 2024 10:24