tajne ljepote

Beauty rutina Emily Ratajkowski: Obožava kremu za lice pristupačne cijene

Ne slijedi slijepo trendove, uvijek si iscrta mačje oči, a šminki pronalazi nove namjene.

Kod šminkanja je najvažnije poznavati svoje lice i ne slijediti trendove. Kada ga poznajete, možete se poigrati s očima ili s usnicama, ali to kako se šminkate, gdje stavljate rumenilo ili highlighter, ovisi o specifičnostima vašeg lica. Čini mi se da ljudi često slijepo prihvaćaju trendove i rade ono što ne bi trebali, a ne obraćaju pažnju na to kako stvarno izgledaju. Stoga vjerujem da trebamo pronaći ono što odgovara upravo nama i držati se toga. Cijeli život.

To je ukratko stav o šminkanju kakav ima Emily Ratajkowski, model, glumica i za mnoge najljepša i najseksi žena koja trenutno hoda Zemljom. Možda pomislite, lako je njoj govoriti kad onako izgleda, ali Emily je puno više od lijepog lica i tijela - prošle godine objavila je knjigu "My Body", vodi novi podcast "High Low With EmRata", majka je uskoro dvogodišnjeg Sylvestera Apolla... U intervjuu za portal Who What Wear govorila je o njezi, filozofiji ljepote i najdražim proizvodima.

image

Emily je nedavno otkrila brend Future 5

FUTURE 5
image

Tri puta tjedno Emily koristi losion za eksfolijaciju Biologique Recherche

BIOLOGIQUE RECHERCHE
image

Ultrabogata krema Weleda Skin Food slijedi nakon losiona

WELEDA

Bez kompliciranja

Doznali smo tako da Emily ne komplicira previše, pa tako rutinsku njegu počinje proizvodom za pranje lica, kako kaže, normalnim, a potom stavlja tonik brenda Future 5, koji je otkrila u prijateljičinom salonu. Tri puta tjedno na lice nanosi losion za eksfolijaciju P50 brenda Biologique Recherche. Kada je vrlo hladno prorijedi njegovu upotrebu, kako joj ne bi previše isušio kožu. Sve to prekriva slojem Weledine ultrabogate kreme Skin Food. Upotrebljava i gel Future 5 koji joj je odličan za hidrataciju, a po novom redovno nanosi i SPF, čime se ponosi.

image

Najvažnije je znati što ti dobro pristaje, osnovna je filozofija uređivanja Emily Ratajkowski

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ovo uvijek nosi sa sobom

Kada mora izaći iz kuće za pet minuta, što joj se često događa, obvezno ponese neke ključne proizvode. Kad zna da je čeka duga noć i da će morati obnavljati make up, pouzdaje se u smeđu olovku za obrve koju koristi i kao olovku za usnice, za definiranje madeža i crtanje pjegica. Voli i sjajilo za usnice Rhode, iz linije kolegice Hailey Bieber. Sviđa joj se jer izgleda "droljasto", pogotovo u kombinaciji sa smeđom olovkom. Tu je i kremasto rumenilo Patrick Ta kojim ponekad zarumeni i središnji dio usnica.

image

Lijepa manekenka zaštitno je lice parfema Flowerbomb

VIKTOR&ROLF
image

Sjajilo za usnice Rhode djeluje ‘droljasto‘, kaže Emily

RHODE
image

Rumenilo Patrick Ta kod Emily ima više namjena

PATRICK TA

U skladu s svojim stavom o šminkanju, Emily kaže kako je naučila da mora imati mačkast oblik očiju, pa se uvijek potrudi izvući linije, jer smatra da su drugi dovoljno griješili šminkajući je. Odnedavno je zaštitno lice mitskog mirisa Flowerbomb Viktor&Rolfa, što je veseli, jer to je miris koji znaju "i mame od 45 godina i 13-godišnje djevojčice". Tko bi rekao, ali lijepa manekenka ima i izdanja u kojima se pojavila koja mrzi, a ono kada se prije više godina na partyju za Halloween koji je upriličila Heidi Klum, pojavila kao Marge Simpson, sa žutom kožom i svime, i dalje joj izaziva laganu neugodu.

Linker
13. travanj 2024 00:29