Kolekcija L‘Or Bio Melvita

 DEMJAN ROŽMAN
Organska kozmetika

40 godina brenda: Melvita predstavila limitirano izdanje svojih bestselera

Na rođendanskoj proslavi održanoj u "Aquatici" predstavljeni su proizvodi u limitiranom izdanju s dizajnom morskih kornjača.

Na rođendanskoj proslavi održanoj u "Aquatici" predstavljeni su proizvodi u limitiranom izdanju s dizajnom morskih kornjača.

Organska kozmetika Melvita nastala je prije 40 godina u francuskoj pokrajini Ardèche i s vremenom je postala organska kozmetika broj jedan u Francuskoj, a i u mnogim je drugim zemljama prepoznaju po inovativnim proizvodima za njegu kože i kose te zalaganjem za zaštitu prirode i bioraznolikosti. Ništa drugačije nije ni u Hrvatskoj, pa je u čast ovog značajnog jubileja Melvita organizirala proslavu rođendana u Karlovcu, gradu na četiri rijeke. Ideja je bila proslaviti rođendan u ambijentu koji podsjeća na ulogu prirode u svakodnevnom životu, ali i upozoriti na važnost odabira kozmetičkih proizvoda koji ne zagađuju vode i život u njima. Stoga je proslava održana u “Aquatici”, poznatom karlovačkom slatkovodnom akvariju, koji je gostima pružio uvid u fascinantni svijet vodenih stvorenja te ih podsjetio na važnost očuvanja vodnih ekosustava.

image

U obilasku Aquatike

DEMJAN ROŽMAN
image

Predstavljanje u Aquatici

DEMJAN ROŽMAN
image

Predstavljanje u Aquatici

DEMJAN ROŽMAN

Tijekom izleta, influenceri, beauty novinari i zaljubljenici u organsku kozmetiku učili su o bogatoj paleti njegujuće kozmetike brenda koji u ponudi ima najviše proizvoda s organskim certifikatom, čak 180. Nera Stipičević, Nela Đinđić, Nika Antolos, Lucija Lugomer, Ivana Mišković, Alis Marić, Slađana Ostić, Iva Radojević i Morena Pavić tek su neka od poznatih imena koja su razmjenjivala iskustva o pravilnoj njezi s odgovornošću prema sebi, drugima i planetu, s naglaskom na body positivity i društveni angažman.

Saznali su kako su u Melvitine proizvode utkani samo najbolji i najkvalitetniji sastojci iz prirode, koji su pritom pažljivo obrađeni i pretočeni u kozmetiku. Od ručno prešanog argana, tehnološki pažljivo obrađenih i posebno uzgojenih ruža do smokava, ružičastog papra i mente u kojima je sačuvana čista esencija vitamina i prebiotika.

image

Alis Marić i Nera Stipičević

DEMJAN ROŽMAN
image

Gina Marinović i Iva Radojević

DEMJAN ROŽMAN
image

Lucija Lugomer

DEMJAN ROŽMAN

Melvita je ovom prigodom predstavila limitirano izdanje svojih bestselera, s morskim kornjačama utkanima u dizajn koji potpisuje poznata umjetnica Lisa Congdon. Melvita se, naime, aktivno uključuje u zaštitu morskih kornjača u Francuskoj Gijani i Novoj Kaledoniji u suradnji s francuskim ogrankom Svjetske organizacije za zaštitu prirode (WWF). Obvezali su se da će tri godine podupirati akcije organizacije, a posebno program za zaštitu dvaju ugroženih vrsta kornjača. U rođendanskom ruhu su Arganovo ulje, Intenzivna lifting krema, Izuzetna vodica ruže i Sapun, a do isteka zaliha dostupni su u web trgovini www.melvita.hr te u odabranim poslovnicama Müllera.

image

Melvita je ovom prigodom predstavila limitirano izdanje svojih bestselera, s morskim kornjačama utkanima u dizajn

DEMJAN ROŽMAN
image

Zabava u Nikola Tesla Experience Centru

DEMJAN ROŽMAN

Gosti su posjetili i novootvoreni Nikola Tesla Experience Centar gdje su se opustili i zabavili uz filmove, igrice i multimedijalne sadržaje, ali i učili o znanstvenim otkrićima i tehnološkim inovacijama koje pomažu u borbi protiv klimatskih promjena. Melvitin rođendan u Karlovcu upozorio je na važnost eko odluka i očuvanja okoliša i dokazao da je moguća kvalitetna njega bez štetnih sastojaka.

Linker
28. travanj 2024 07:03