La nouvelle campagne de la chaîne de magasins Loewe en collaboration avec Paula‘s Ibiza, le 11 avril 2021. The Spring Summer 2021 ad campaign of Loewe Paula‘s Ibiza.,Image: 604906208, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Loewe Paula via Bestimage/Bestimage/Profimedia

 LOEWE PAULA VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Fashion skeč

Znate li kako se izgovara ime jednog od najtraženijih modnih brendova? Nije tako komplicirano

Holivudski glumci Dan Levy i Aubrey Plaza u novoj kampanji španjolske modne kuće pokušavaju naučiti kako pravilno reći - Loewe.

Holivudski glumci Dan Levy i Aubrey Plaza u novoj kampanji španjolske modne kuće pokušavaju naučiti kako pravilno reći - Loewe.

Modna kuća Loewe jedna je od najpoznatijih na svijetu, a osim bezvremenskim komadima koji odišu luksuzom i inovativnošću, ovaj se španjolski brend s godinama istaknuo i svojim zanimljivim kampanjama. Najnovija nas je oduševila već samom najavom, odnosno kratkim filmom čija nas je tematika dobro nasmijala. Riječ je o filmu zanimljivog naziva "Decades of Confusion", a u njemu glume Dan Levy i Aubrey Plaza. U njemu se luksuzna modna kuća na šaljivi način bavi problematikom izgovaranja imena brenda, a pritom ne smijemo zanemariti ni efektne kostime, perike i ostale detalje koji se prikazuju u videu.

Levy u kratkom filmu glumi voditelja i glavnog člana žirija natjecanja u popularnom američkom nacionalnom slovkanju od 1971. pa sve do danas, dok Plaza na pozornicu izlazi u ulozi nekoliko natjecateljica iz svakog od spomenutih razdoblja. Koristeći pritom brojne kultne komade iz arhive brenda, američka se glumica "transformira" od nesigurne natjecateljice iz 1970-ih do modne entuzijastice u haljini iz Loewe kolekcije za jesen/zimu 2022.

S obzirom na to da je Loewe jedan od brendova čije se ime uistinu vrlo često pogrešno izgovara, tematika filma mnoge je nasmijala. Uostalom, ovo nije prvi put da se brend bavi tom tematikom jer je već i ranije znao objaviti niz objašnjenja izgovora, poput onog u sklopu kampanje za proljeće 2023., dok su pet godina ranije, odnosno 2018. na tu temu snimili i vlastitu pistu na kojoj modeli pokušavaju izgovoriti ime brenda. Izgleda kako ni to nije bilo dovoljno pa je ovaj fashion skeč njihov posljednji pokušaj.

Režiju filma potpisuje Ally Pankiw, poznata redateljica koja se najviše proslavila radom na znanstveno-fantastičnoj televizijskoj seriji "Crno zrcalo", dok je scenarij napisao sam Levy.

Linker
27. travanj 2024 23:25