US actress Zendaya arrives for the premiere of “Dune: Part Two” at Josie Robertson Plaza in Lincoln Center on February 25, 2024, in New York City. (Photo by ANGELA WEISS/AFP)

 ANGELA WEISS AFP
Uvijek nepogrešiva

Zendaya je opet sve ostavila bez daha: Bijela haljina s odvažnim izrezima bila je pun pogodak

Američka glumica itekako dobro zna kako briljirati na crvenom tepihu, a najnovijim outfitom na premijeri filma "Dune: Part Two" u New Yorku još je jednom privlačila poglede.

Američka glumica itekako dobro zna kako briljirati na crvenom tepihu, a najnovijim outfitom na premijeri filma "Dune: Part Two" u New Yorku još je jednom privlačila poglede.

Svjetska turneja filma "Dune: Par Two" plasirala je Zendayju na sam vrh modnih inspiracija. Osim zbog jedne od glavnih uloga u nastavku filmskog hita iz 2021. godine, američka glumica pozornost publike osvaja i zanimljivim outfitima koji ni na jednoj premijeri dosad nisu prošli nezapaženo. Od Muglerovog futurističkog robotskog odijela starog gotovo 30 godina pa sve do senzacionalne bijele haljine modne kuće Alaïa neobičnog kroja, Zendaya neprestano dokazuje kako se ne boji eksperimentirati s kombinacijama.

Zapravo, mogli bismo reći kako ova 27-godišnjakinja neprestano pomiče granice svojim nevjerojatnim lookovima o kojima se već tjednima govori u medijima i na društvenim mrežama. Tako nas je na posljednjoj premijeri, onoj održanoj u New Yorku, ponovno oduševila pojavivši se na crvenom tepihu u senzacionalnoj bijeloj haljini do poda s odvažnim i neobičnim izrezima duž prednje strane. Riječ je o kreaciji modne kuće Stéphane Rolland.

image

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u senzacionalnoj bijeloj dugoj haljini s odvažnim izrezima duž prednje strane, modne kuće Stéphane Rolland i još jednom oduševila

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Haljinu s dugim rukavima također su krasili zlatni skulpturalni detalji pri samom dnu, stvarajući pritom futuristički i vizualno upečatljivi efekt koji nas je posebno osvojio. Zapravo se radi o haljini iz njihove najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2024., a elegantan styling Zendaya je dodatno upotpunila Jimmy Choo cipelama na petu i Bulgari dijamantnim nakitom.

image

Zendaya je odlučila "osloboditi" prirodne kovrče koje su savršeno uokvirile njezino lice dok se pritom odlučila za minimalistički make-up look

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Što se tiče njezine frizure, glumica je ovog puta odlučila "osloboditi" svoje prirodne kovrče koje su savršeno uokvirile njezino lice dok se pritom odlučila za minimalistički, ali blistavi make-up look u zlatnoj nijansi. Posebnu pažnju je posvetila i manikuri koja je bila u tonu s make-upom, baš kao i s detaljima na haljini. Zendaya je tako još jednom pokazala kako itekako brine o svakom detalju svog stylinga.

Linker
26. travanj 2024 16:01