Ugrabite ih dok možete

Zelene haljine premalo su u fokusu ovoga ljeta: Slavna manekenka ih nosi na spoj, a odlične modele možete naći na sniženju

Ako vam u ormaru nedostaje neka haljina u predivnoj nijansi zelene (jer sve su zelene divne), pogledajte naše prijedloge iz popularnih trgovina. Ova boja savršena je za sve prilike, a posebice za spoj!

Ove ljetne sezone svako malo su se spominjale vesele boje poput žarko ružičaste, narančaste ili pak bezvremenski uzorci - točkice, prugice bez kojih ne možemo zamisliti ljetne stajlinge. No, što je s komadima u boji koja uvijek ostane nepravedno skrivena iza vrištećih nijansi?

Zelena boja je ultimativna boja prirode i to s razlogom...ništa ne opušta više od gledanja u nešto zeleno, bila to trava, zeleni zid u spavaćoj sobi, stablo ili pak zelena haljina.

Ovaj komad je zapravo idealan za mnoge prilike, kako privatne, tako i poslovne jer poručuje da ste opušteni, ali i profesionalni, no nikako dosadni.

image
RMBI/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

To zna i slavna manekenka Alessandra Ambrosio koja je za spoj sa svojim dečkom Richardom Leejem odabrala upravo zelenu haljinu. Izrađena je od pletenog materijala koji je vrlo popularan ove godine te ima izrez na sredini, a njezina boja nije sasvim zelena već šatirana, što je čini još zanimljivijom.

Čitajte i: Stil koji želimo kopirati! Bella Hadid kao prava boemka na ljetovanju nosi traperice i topić koji su stvoreni za vruće dane

Ambrosio ju je odlično iskombinirala sa žutim natikačama i torbicom od prirodnog materijala. Uz malo nakita poput visećih naušnica i niza ogrlica imate savršen outfit za izlazak u dvoje. Još ako ste te sreće da večerate ili nazdravljate koktelom negdje uz more, tim bolje.

Trenutno traje zadnji val sniženja u popularnim trgovinama pa je ovo odlična prilika da ugrabite svoju zelenu ljepoticu za malu cijenu. Evo nekih naših prijedloga!

image
Haljina od liocelnih vlakana, Reserved, 159,90 kuna.
RESERVED
image
Prorezana duga haljina, Mango Outlet, 119,90 kuna.
MANGO OUTLET
image
Pamučna haljina s resama, Mango, 249,90 kuna.
MANGO
image
Haljina s uzorkom i volanima, H&M, 164,92 kune.
H&M
image
Haljina s plisom, Monki, 75 kuna
MONKI
image
LeGer haljina, About You, 254,15 kuna.
ABOUT YOU
image
Ljetna haljina MyMo, About You, 539,10 kuna.
ABOUT YOU
image
Haljina od rebrastog žerseja, Reserved, 179,90 kuna.
RESERVED
Linker
03. travanj 2024 15:46