Tajice ili...?

Zelena haljina Victorije Beckham je predmet žudnje, ali čizme privlače više pažnje

Midi haljina iz posljednje kolekcije britanske dizajnerice već ima celebrity obožavatelje, a nosi je i sama Victoria Beckham.

Victoria Beckham radi najbolju reklamu za svoj modni brend, pa nerijetko nosi kombinacije koje je u sklopu nove kolekcije predstavila na modnoj pisti. Iako luksuzni brend koji nosi njezino ime već nekoliko godina posluje s novčanim gubitcima, Victoria i dalje ima snažnu podršku velikih celebrity imena. Jedan look iz posljednje kolekcije vidjeli smo već u nekoliko varijanti - zelena haljine ističe se kao ‘it‘ komad sezone.

Dizajnerica je u večernjem izlasku s Davidom Beckhamom u New Yorku nosila zelenu midi haljinu s lepršavim rukavima, komad kojeg je na pisti nosila manekenka Bella Hadid uz dodatak efektnih crnih rukavica od lateksa. Kombinaciju je dizajnerica začinila i tajicama od lateksa preko kojih je Bella nosila cipele na petu otvorenih prstiju.

image

Bella Hadid na modnoj pisti

Fotografija: Profimedia

U svojem izdanju, dizajnerica se odlučila zamijeniti lateks tajice s cipelama na petu koje sežu iznad koljena - takoznane sock boots (čarapa čizme) su pripijeni model koji izgleda kao da su čizme dio uskih tajica ili najlonki. Sličan komad nosila je u nekoliko navrata, a efektno izgleda u kombinaciji s midi haljinama te dodatno izdužuje figuru.

image

Victoria i David Beckham uživali su u njujorškom izlasku u stylish kombinacijama

Fotografija: Profimedia

Beckham u svom ormaru posjeduje i Balenciagine pantaboots, odnosno hlače čiji su dio i spojene čizme - iako sjajne za modni statement, ovakav model teško je zamisliti u stvarnosti, kao izbor za svakodnevni look, prvenstveno zbog manjka praktičnosti. Dok je Bella zelenu haljinu nosila na modnoj pisti te povodom jednog eventa, u istom looku pojavila se i Kendall Jenner - ona je pak haljinu spojila s kožnim crnim čizmama koje sežu do koljena - praktičniji, a jednako efektni izbor.

image

Kendall Jenner u Victoria Beckham haljini

Fotografija: Profimedia

Nismo sigurni za Victorijine čarapa čizme koje je nedavno nosila i u Parizu uz crvenu haljinu s uzorkom, no satensku midi haljinu nježne zelene boje lako možemo zamisliti u elegantnim i večernjim kombinacijama, uz visoke čizme kao i uz sandale ili klasične cipele na petu.

image

Victoria Beckham u Parizu

Fotografija: Profimedia
image

Fotografija: Profimedia

LAURENT SALMON/KCS PRESSE/PROFIMEDIA LAURENT SALMON/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Kako se vama sviđa njezin look i biste li nosili pantaboots?

Linker
20. travanj 2024 02:42