NEKA PARTY POČNE!

Zablistajte u novogodišnjoj noći uz savjete i kreacije omiljenih domaćih modnih dizajnera

Aleksandra Dojčinović, Envy Room, Ivan Alduk, Lana Puljić i Klisab za vas su odabrali savršene komade za najluđu noć u godini.

Tek smo razriješili klasične božićne dileme oko odabira poklona za naše najmilije ili kupnje savršenih dekoracija, a pred nama je već nova nedoumica - što obući za doček Nove godine? Odgovor na ovo nezaobilazno pitanje potražili smo kod omiljenih domaćih dizajnera - Aleksandre Dojčinović, Nikice i Vjeke iz Envy Rooma, Ivana Alduka, Lane Puljić te Marka i Tomislava iz Klisaba. I nismo se razočarali.

Iz svojih najnovijih kolekcija izdvojili su po jednu dobitnu kombinaciju za ulazak u 2023. godinu, a uz njihove savjete zasigurno ćete postati zvijezda večeri.

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović (eNVy room)

image

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović

DAMJAN TADIC CROPIX

Modni dvojac Envy Room početkom prosinca je predstavio zimsku kolekciju koja pršti od seksi, elegantnih i pomalo edgy odjevnih komada, kao stvorenih za najluđu noć u godini.

"Novogodišnju večer je idealno vrijeme za šljokice pa je tako naš prijedlog haljina antracit boje izrađena od štrasa s resicama, cut out detaljima i otvorenim leđima“, složili su se Nikica i Vjeko.

image

Envy Room haljina

925STUDIO

Aleksandra Dojčinović (Lei Lou)

image

Aleksandra Dojčinović

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Mnogima omiljena domaća modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović smatra kako idealna haljina za Silvestrovo mora biti senzualna, statement, a opet sasvim dovoljno klasična da je možete ‘reciklirati’ još puno puta, što je danas itekako važno. Sve navedene uvjete ispunjava njezina haljina Cierra, zvijezda Lei Lou kolekcije malih crnih haljina.

"Nova godina je dan kada si svi možemo dati malo više oduška i odjenuti sve one divne, blještave, sretne haljine koje u ormaru strpljivo čekaju svoje posebne prilike, ali i dan kada se sve skupa volimo počastiti nekom novom, upravo takvom haljinom. U novoj Lei Lou kolekciji upravo je glamur ono što sam nastojala utkati u svaki dio kolekcije i pretvoriti svaki u versatilni komad koji se može nositi svaki dan, ali i na blagdanskim domjencima i zabavama, ovisno o popratnim detaljima, frizuru ili make-upu", kaže Aleksandra.

image

Lei Lou haljina

PRESS

Ivan Alduk

image

Ivan Alduk

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Kreacije Ivana Alduka rado nose brojne poznate Hrvatice, a u njegovoj se posljednjoj kolekciji našlo i nekoliko modnih poslastica idealnih za novogodišnju noć. Među njima je kao najjači adut Ivan izdvojio haljinu Castelli i poručio kako je ono najjednostavnije nekada i najbolje.

"U slučaju neke svečanije proslave i ulaska u ljepšu Novu godinu (jer se ova baš i nije iskazala) predlažem našu malu haljinu zlatnog tona s detaljima od tila. Kao da ste zamotani u najglamurozniji poklon ikad! Mislim da je to idealno! Čizme ili štikle - izvrstan izbor i, naravno, dobro raspoloženje", ističe Ivan.

image

Alduk haljina

PRESS

Lana Puljić (Lokomotiva)

image

Lana Puljić

SARA B. MORITZ CROPIX

Zagrebačka dizajnerica Lana Puljić ponudila nam je nešto drugačiji pogled na novogodišnji styling. "Zašto haljina, a ne odijelo?", upitala je i osvojila nas svojim prijedlogom.

"Kao idealan outfit za najluđu noć u godini predlažem jedno lijepo odijelo s pomakom. Umjesto klasičnih haljina u šljokicama zašto se ne odlučiti za, primjerice, crno cut-out odijelo s detaljima zlatnih lanaca? Vrlo je upečatljivo, chic, pomalo pomaknuto, a i vrlo elegantno i seksi. Izađimo malo iz zone komfora i uplovimo u Novu godinu s dozom drskosti i ekstravagancije", poručila je.

image

Lokomotiva by Lana odijelo

PRESS

Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić (Klisab)

image

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX

Modni dvojac Klisab poznat je po upečatljivim mladenačkim komadima sa zaokretom, a u novoj su kolekciji predstavili i nekoliko jednostavnih, ženstvenih slip haljina. Marko i Tomislav smatraju kako je novogodišnji styling, uz željeni wow efekt, uspješan ako pruža osjećaj ugode i slobode kretanja.

"Klisab slip duga haljina će dobro izgledati u kombinaciji s oversized kaputom i robusnim čizama, jednako kao i stilizirana jednostavnim sandalama za druženja indoor. Sugeriramo minimiziranje dodataka za nesputan i chic doček 2023.!", savjetuju.

image

Klisab Limeta haljina

ALEKSANDAR SELAK
Linker
16. travanj 2024 09:40