Bennifer

Za sve trendi dame: Jennifer Lopez nosi zaista posebnu ogrlicu

Latino diva ogrlicu nosi u svakodnevnim prilikama, ali do izražaja je došla na fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Jennifer Lopez ne prestaje davati počast ljubavi koju je obnovila s Benom Affleckom pa se ne odvaja od preslatke ogrlice na kojoj nije samo njezino ime, nego su njihova dva spojena.

Tanki zlatni lančić s privjeskom koji čini ime ispisano u krasopisu postalo je it nakon prikazivanja serije "Seks i grad". Nakon što je Carrie Bradshaw nosila ogrlicu sa svojim imenom, to je poželjela imati i svaka trendi osviještena žena. Sada Je J.Lo podigla igru na novu razinu, a ona ima ogrlicu na kojoj piše "Jennifer&Ben".

Latino diva ogrlicu nosi u svakodnevnim prilikama, ali do izražaja je došla na fotografijama koje je objavila na Instagramu, s humanitarnog događanja na kojem je zablistala u svijetloj kombinaciji. Svilena haljina s otvorenim dekolteom pjevačici i glumici savršeno pristaje, a ona ju je odlučila ukrasiti jedino decentnim lančićima. Tako je do izražaja došla njena posveta suprugu.

Samo tjedan dana prije, Jen je pokazala još jednu sličnu ogrlicu, samo je na privjesku pisalo "Mrs.", odnosno - gospođa.

Jen je osvanula na naslovnici prosinačkog broja Voguea, a u popratnom intervjuu otvorila je dušu o novopronađenoj ljubavi s glumcem i redateljem Benom Affleckom.

image

Jennifer Lopez s ‘Mrs‘ ogrlicom

PLANET/PROFIMEDIA

"Znate, ja sam djevojka iz Bronxa, a to nije mjesto koje vas bilda samopouzdanjem. A ne možete niti očekivati podršku ljudi koji su vam bitni ako vam je oni ne žele dati... Ben i ja bili smo mladi i ludo zaljubljeni, potpuno bezbrižni bez djece i stvarnih obaveza koje su došle kasnije. Imali smo sve vrijeme svijeta za sebe i bogme smo ga iskoristili", ispričala je zvijezda i dodala da joj tada nije bilo ni na kraj pameti da bi percepcija njezine veze s holivudskom zvijezdom mogla biti - negativna.

"Uopće se nismo skrivali, nismo se obazirali na medijske priče koje su se širile o nama - stvari jednostavno nismo ni na koji način držali pod kontrolom i to nas je na kraju uništilo", izjavila je pjevačica.

Linker
18. travanj 2024 09:10