Instagram
hrabra je!

Victoria Beckham izašla u crvenoj suknji, crvenoj dolčeviti, crvenim čizmama...

Victoria Beckham odbila je uključiti se u okupljanje nekadašnje megapopularne grupe Spice Girl kako bi se mogla fokusirati na svoj modni brend - i nova kolekcija je spremna u punom sjaju!

U vatreno crvenim komadima odjeće izašla je u srijedu ujutro na londonske ulice bivša spajsica i danas modna dizajnerica Victoria Beckham (44). Kad kažemo crvenim, ovaj put to znači - crvenim od glave do pete iliti od A do Ž - što baš i nije uobičajen modni statement koji na prvu asocira na najsretniji izbor kombinacije. No, u crvenom puloveru, crvenoj midi suknji i visokim kožnatim crvenim čizmama, Victoria je izgledala iznimno dobro, moćno.

Sve su to redom odjevni komadi iz njezine najnovije kolekcije, proljeće-ljeto 2019. koju je upravo predstavila u londonskom Harry’s Baru već odjevenom u božićno ruho. Tako su se i Victorijini crveni komadi savršeno uklopili u ambijent - time je dizajnerica ujedno poslala poruku da zaljubljenice u mod, odnosno njezin dizajn, u novoj kolekciji mogu pronaći i komade kao stvorene za ovo predblagdansko vrijeme i sezonu domjenaka i partyja.

Stajling u crvenom, ako je s njezinim potpisom, definitivno nije za svačiji džep - midi suknja košta 1000 funti (oko 8300 kuna), a za čizme valja izdvojiti 1250 funti (oko 10.400 kuna). No, za sve koje je ovaj look Victorije Beckham inspirirao - inačica ima po lancima ulične mode napretek!

Instagram

Instagram

Instagram

Net-A-Porter

Linker
18. travanj 2024 12:19