Velika show u Milanu

Versace revija okupila jaka imena: Najveće iznenađenje bile su Claudia Schiffer i Natalia Bryant

Slavna manekenka zatvorila je reviju, a kćerka pokojnog Kobea Bryanta tu je večer imala svoju debitantsku šetnju pistom.

Za uzbudljivi petak na Milanskom Tjednu mode svakako je zaslužna modna kuća Versace na čelu s Donatellom koja je, uz izvrsnu kolekciju za proljeće/ljeto 2024. na pistu izvela jedna od najjačih imena, ali i debitanticu koja je svojim pojavljivanjem oduševila svijet.

Za početak večeri za pamćenje zadužena je bila Kendall Jenner koja je, iako možda ne kotira dobro u široj javnosti, i dalje jedna od vodećih manekenskih imena nove generacije. Pistom je Jennerica prošetala u neodoljivoj mini haljini retro prizvuka koja je očito inspirirana modom šezdesetih godina prošlog stoljeća s okruglim ovratnikom s prišivenim ukrasima i bez rukava. Njezin su look stilisti upotpunili srebrnim balerinkama s interesantnim otvorom na prstima te remenom koji je spojen s ukrasom na kosi dajući tako do znanja da bi i iduće godine metalik detalji mogli nastaviti vladati trendovima.

image

Kendall Jenner

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Nakon Kendall na pistu je stupila i Natalia Bryant, 20-godišnja kćerka pokojnog košarkaša Kobea Bryanta, kojoj je ovo ujedno bio i prvi manekenski angažman. Studentica je na pisti nosila elegantnu crnu haljinu naglašenih ramena s kratkim rukavima, a njezin samopouzdan hod u niti jednom trenutku nije dao naslutiti da joj je ovo bio prvi izlazak na pistu. No to je nadoknadila ponosna mama Vanessa koja je kćerku pratila iz prvih redova i koja nije mogla sakriti oduševljenje njezinim uspjehom. Inače, Natalia je studentica na sveučilištu Southern California i s visinom od 178 centimetara bavi se odbojkom, a prije nekoliko godina otkrila je da joj je upravo majka modni uzor: "Vjerojatno najviše stilskih savjeta uzimam od mame. Majka me godinama učila o samopouzdanju. Kako kaže, ljepota prvo dolazi iznutra" rekla je tada.

image

Natalia Bryant

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Crno-bijelom kockastom pistom prošetala je i Vittoria Ceretti koja je u posljednje vrijeme poznata kao nova ljubav Leonarda DiCaprija koji je pak poznat po specifičnom ukusu za žene koji se uglavnom bazira na manekenkama mlađim od 25 godina. Ona je nosila interesantnu kombinaciju koja će kod brojnih izazvati poveće neodobravanje. Naime, kreacija je sastavljena je od mikro topa te suknje visoka struka ispod koje su se nalazile uske "hlače" čiji je rub završavao na remenu sandala, a baš kao i Natalia u rukama je nosila crnu torbicu strogih linija.

image

Vittoria Ceretti

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Nedugo nakon Vittorije na pisti je zabljesnula i Gigi Hadid za koju se pak priča da je ostala DiCaprijeva "tiha patnja" i nakon kratke romanse koju su navodno imali. Upravo je ova informacija silno zabavila svjetske medije koji su pisali o njihovu susretu na pisti, ali i činjenici da su Vittoria i DiCaprio s after partyja otišli odvojeno samo kako bi izbjegli fotografe. Gigi je pak na reviji nosila maksi haljinu u limeta zelenoj nijansi s dubokim dekolteom koju su stilisti spojili s potpeticama s PVC gornjištem koji će, barem ako se pita Versace, i idućeg ljeta biti aktualne.

image

Gigi Hadid

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Osim mlade nade Natalije, večer je obilježila i Claudia Schiffer koja je reviju zatvorila u prekrasnoj limeta zelenoj haljini u kockastom uzorku. Uz interesantan print koji je bio usklađen s pistom, haljina nosi i ukrštenu čipku na prednjem dijelu koja je dodala na dramatičnosti kreacije, a baš kao Kendall i Bryant, i Schiffer je izašla u metalik srebrnim cipelama. Ovaj je izlazak označio povratak Njemice na modnu pistu talijanskog brenda jer se na njoj nije pojavila posljednjih pet godina. Konkretnije od 2018. kad je svijet oduševljeno pratio nju, Carlu Bruni, Cindy Crawford i Helenu Christensen dok su šetale u Versaceovim kreacijama. U razgovoru za Vogue, Schiffer je otkrila da joj je haljina pristajala "kao salivena" te da nije osjećala pritisak ovog velikog povratka. "Uvijek se trudim ostati zdrava. Vježbam i trudim se dobro odmoriti svaku noć. Osim toga, ja sam samo ja" rekla je i nadodala: "Donatella je prekrasna, topla, nježna, iskrena i dobra osoba kojoj je zaista stalo. Ovo je kao dolazak u topao zagrljaj Versace obitelji. Uvijek se tome veselim. Ovo je više od modne revije i reklamne kampanje. Ovo je puno više od toga" kazala je Schiffer.

image

Claudia Schiffer

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Donatella Versace

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Linker
19. travanj 2024 21:06