ne skida osmijeh

Veliki povratak 90-ih? Mariah Carey je pokazala novu ‘staru‘ frizuru

Nakon saznanja o prekidu sedmogodišnje veze, pjevačica i dalje uživa u Aspenu. Ovaj put, isfurala je frizuru kakvu je nosila prošlog stoljeća na početku karijere.

Kažu da žena najčešće mijenja frizuru nakon velikih promjena u životu. Jedna od njih svakako je prekid veze. Naime, nedavno se saznalo kako je Mariah Carey prekinula sedmogodišnju vezu s partnerom Bryanom Tanakom. I dok je on prekid potvrdio na društvenim mrežama, ona nije komentirala ništa. Page Six je objavio kako je razlog prekida njegova želje za djecom, dok 54-godišnja Carey nije bila zainteresirana za proširenje obitelji.

Tako i prvi put, nakon gotovo sedam godina na odmor nakon božićnih koncerata otišla je bez Bryana. Pjevačicu koja i dalje uživa u odmoru u mondenom skijalištu Aspen, sada su paparazzi snimili u shoppingu. Osim što je kupila nekoliko stvari u luksuznoj Valentino trgovini, dobro raspoložena pjevačica nije skidala osmijeh s lica. Ležerno odjevena u crnu kombinaciju od baršuna s kratkim sportskim Chanel prslukom, nije skidala sunčane naočale s lica.

image
THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A pokazala je i novu ‘staru‘ frizuru. Nakon dugo vremena, kraljica Božića, kako je zovu, svoju prirodno kovrčavu kosu ostavila je baš tako, prirodnom. Look je to kojeg je pjevačica nosila 80-ih i 90-ih godina, a potom je počela kosu ili izravnavati ili nositi u velikim valovima.

Kosu je djelomično podigla srebrnom trakom za kosu koja je izgledala poput rajfa, a dva kovrčava pramena pustila je da joj padaju preko lica. Look koji definitivno podsjeća na 90-e prošlog stoljeća. Znači li to da nas u sljedećoj godini čeka povratak u 80-e i 90-e, ostaje nam tek vidjeti.

Linker
07. travanj 2024 15:24