UČINI DOBRU STVAR

Veliki Glorijin ljetni hit, Cloud&Co. nakit, ponovo u prodaji za djecu leptire

Povod tom iznenađenju je nesebičan: sav prihod od prodaje ide Udruzi DEBRA koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize, bolesti kojoj je posvećen mjesec listopad.

Ogrlica, narukvica, lančić za naočale - niska šarenih perlica hrvatske marke Cloud&Co., postaje tip uresa prema želji i potrebi. Taj atraktivni i multifunkcionalni komad nakita dostupan u nekoliko varijanti boja, vlasnica marke i dizajnerica Katarina Radnić Zmazek je kreirala ljetos specijalno za čitateljice Glorije, a sada je ponovo dostupan u prodaji.

image

Voditeljica Ana Radišić isprobala je nakit u varijanti ogrlice i lančića za naočale.

MATEJ DOKIC CROPIX

Povod ovom iznenađenju za sve šminkerice je vrlo nesebičan - riječ je, naime, o suradnji s Udrugom DEBRA koja pomaže oboljelima od bulozne epidermolize, rijetke i teške genetske bolesti kojoj je posvećen mjesec listopad. Bolest uzrokuje bolne promjene na koži i sluznici očiju, ustiju i probavnog trakta uzrokujući njenu krhkost i ranjivost, a kako i najmanji dodir izaziva bol, mališani koji boluju od bulozne epidermolize se nazivaju "djeca leptiri".

image

Nakit dolazi u nekoliko varijanti boja.

MATEJ DOKIC CROPIX

Stoga, tko se želi ukrasiti jedinstvenim nakitom te istodobno pomoći svojim sugrađanima, mogu ga naručiti putem internetske stranice Cloud&Co. po cijeni od 50 kuna, a sav prihod od prodaje ide spomenutoj udruzi za potrebe rada.

Sve donacije uplaćuju se na žiro-račun udruge u Zagrebačkoj banci na IBAN: HR6723600001101956800, a za inozemne uplate SWIFT ZABAHR2X.

Linker
25. travanj 2024 06:40