FJAKA GIVEAWAY

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite ljetnu ogrlicu brenda Juno

Volimo nakit dizajnerice Anite Dujić koja stoji iza brenda Juno, a s jednom ogrlicom iz njezine ponude vas ovoga ljeta darujemo.

Naša scena puna je sjajnih kreativaca i brendova čije radove obožavamo, a jedan od njih je i brend nakita Juno iza kojega se nalazi Anita Dujić. Prepoznatljive estetike koja spaja vintage izgled sa suvremenim elementima, Juno iz sezone u sezonu donosi poželjne, decentne komade nakita - ogrlice, prstenje i narukvice, a u proljetnim i ljetnim kolekcijama uvijek pronađemo nekoliko favorita koji se ispostave kao savršeni modni dodatak za ljetne kombinacije.

Jedna od takvih je ogrlica Sole - osvježavajući izgled i tekstura srebra uz motive koji asociraju na ljeto čine ovu ogrlicu jednom od poželjnijih iz Juno kolekcije. Upotpunit će jednostavne ljetne outfite - pa će se svidjeti svima koji cijene minimalizam, a sjajno se uklapa i u lookove u kojima se kombinira nekoliko različitih ogrlica, narukvica i jarkih boja.

Ogrlica Sole je napravljena od 925 srebra, dužine 45 cm, a simbol je sunca i ljeta. Krasi je i smokey quartz kamenčić i pamučni crveni končić kao amajlija srećonoša pa je cijeloga ljeta nećete poželjeti skinuti s vrata. Uključite se u naš nagradni natječaj na Instagramu jer nagrađujemo najkreativnije čitatelje - ovoga tjedna Juno ogrlica možemo postati vaša, a pratite nas cijelog ljeta na Instagramu jer donosimo još zanimljivih nagradnih natječaja. Naš veliki ljetni vodič čeka vas na linku!

Linker
22. travanj 2024 05:59