FJAKA GIVEAWAY

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite Dolce Far Niente majice

Uživanje ne radeći ništa mnogima je ukratko idealan opis ljeta, a možete ga nositi i na majici brenda LFP, poznate influencerice Ane Bacinger.

Ako ljeti uživate u slatkoj dokolici, onda je ovaj model upravo za vas: iz kolekcije influencerice Ane Bacinger izdvojili smo majicu "Dolce Far Niente" koja će biti odličan odabir za ljetne dane, ali i podsjetnik na nezaboravnu sezonu. Radi se o modelu iz nove kolekcije brenda Little Fashion Paradise u kojoj je Ana predstavila uniseks pamučne majice stvorene za ležerne kombinacije, a kao i uvijek modeli donose retro prizvuk, upravo prema stilu koji i sama Ana obožava.

Majice su proizvedene u Varaždinu, u Caspar designu te, baš kao i Ana, zagovaraju slow fashion pokret pa se u proizvodnji koristi energetski učinkovita digitalna tehnologija koja omogućuje print na zahtjev čime se smanjuje tekstili otpad, a za print se koristi ekološki prihvatljiva "inkjet" tehnologija s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Ako i vi uživate u Dolce Far Niente ovo je majica za vas. Uključite se u naš nagradni natječaj jer najkreativniji odgovor nagrađujemo s dvije majice - jedna za vas, druga za osobu koju želite iznenaditi modnim komadom koji će slati slatku poruku i nakon što ljeto prođe.

Pravila nagradnog natječaja

Linker
20. travanj 2024 20:47