Instagram
Događanja u gradu

U Zagreb dolazi kolekcionar tenisica čija se vrijednost procjenjuje na 2 milijuna dolara

Odlična prilika za shopping rijetkih primjeraka tenisica, ali i dobre zabave.

Odlična prilika za shopping rijetkih primjeraka tenisica, ali i dobre zabave.

Sigurni smo da se sjećate prvog izdanja Drip Day-a, prvog festivala sneaker i streetwear kulture koji je privukao velik broj zaljubljenika u urbane modne komade i detalje. Sada, za svega nekoliko dana, očekuje nas novo izdanje koje je rezervirano za 3. i 4. 06. u prostorima zagrebačkoj Petog Kupea.

Riječ je o festivalu koji je koncipiran kao dvodnevni event na kojem će se, kao i prošle godine, moći pronaći rijetki, ali i popularni primjerci tenisica koje je teško "uloviti" na tržištu, a koje će posjetitelji biti slobodni razgledati, probati i kupiti na temelju resale koncepta. Također, osim ponude tenisica, event je okupio i brojne domaće streetwear brendove poput Chypke, 20/20, a tu je i poznati inozemni brend Essentials koji je druga linija brenda Fear Of God u čijoj se ponudi mogu pronaći fora hoodice, majice, šorcevi i sl.

Mak Gojić, organizator festivala, kao najveću posebnost ovogodišnjeg izdanja istaknuo je dolazak jednog od najuspješnijih Hrvata kada je riječ o sneaker kulturi. Andre Ljuština dobro je poznato ime sa stalnom adresom u Los Angelesu čija osobna kolekcija tenisica vrijedi preko 2 milijuna dolara. Andre se može pohvaliti i time da se vodeće svjetske zvijezde obraćaju upravo njemu kada u kolekciju žele „pospremiti” nove modela tenisica, a Drake i Travis Scott samo su neke od njih.

Također, posjetitelje na eventu očekuje zanimljiva panel rasprava u kojoj će sudjelovati Andre Ljuština i ekipa iz bečkog Syrupa te razgovarati o najnovijim trendovima u svijetu tenisica, izazovima, ali i budućnosti koju predviđaju.

Na samom eventu bit će čak 16 DJ-eva i brojne zabavne aktivnosti, a jedna od najatraktivnijih je tombola u sklopu koje možete osvojiti privatnu shopping turu sat vremena prije početka eventa s Andreom Ljuštinom u iznosu od 500 eura u kojoj će uživati dva sretnika. Kako do ove nagrade – na Coca-Cola službenoj aplikaciji saznajte sve detalje.

Ulaznice za ovogodišnji Drip Day dostupne su preko sustava Eventim i na dan događaja.

Linker
26. travanj 2024 03:03