PROFIMEDIA
SRETNA NOVA!

U novom broju Glorije IN donosimo najbolje odjevne kombinacije za doček Nove

Ne propustite novi broj Glorije In uz subotnje izdanje Jutarnjeg lista i saznajte kakve veze ima astrologija s odjevnim stilom.

Ne propustite novi broj Glorije In uz subotnje izdanje Jutarnjeg lista i saznajte kakve veze ima astrologija s odjevnim stilom.

Kraj godine je blizu, i ostalo je vrlo malo vremena za pripreme za doček. Premda blagdansko ludilo traje već mjesec dana, ništa čudno ako još niste odabrali svečani look ili novogodišnji jelovnik. Stoga vam donosimo prijedloge stylinga, i to prema horoskopskom znaku, a što im 2024. donosi na polju ljubavi, karijere i zdravlja, možete saznati u specijalnom prilogu Glorije od 4. siječnja.

image

U novogodišnjem broju doznajte kakve veze ima astrologija s odjevnim stilom

PROFIMEDIA

Doznat ćete i što u svečanim prilikama nose svjetske glumačke i pjevačke dive, i kojim se nakitom kite, pa se u osmišljavanju hit kombinacije možete ugledati i na svoje idole. No, koji god da ste znak, i koju god zvjezdanu osobu pratili, pristajat će vam šminka i parfem sa ‘‘slavljeničkim‘‘ notama čokolade, kave i kolača, čiji smo vam najslasniji izbor priredili u beauty rubrici. Slast za okusne pupoljke pružit će, pak, izbor ukusnih koktela s kojima možete nazdraviti Novoj godini u kojoj nas čekaju razni noviteti - prvi od njih je prestanak izražavanja cijena i u kunama. Sretno!

Nova Gloria IN od sutra je u prodaji uz Jutarnji list!

Linker
26. travanj 2024 19:26