Na dodjeli Emmyja

Trudna Suki Waterhouse blistala u efektnoj Valentino haljini koju se ne bi svatko usudio odjenuti

Ono po čemu se ova glamurozna haljina talijanske modne kuće naročito istaknula bili su džepovi, ali i gornji dio koji je otkrio bočnu stranu trudničkog trbuha i glumičina leđa.

Na crvenom tepihu 75. po redu dodjele nagrade Emmy zablistale su mnoge poznate dame, a jedna od njih bila je i glumica Suki Waterhouse koja je pozornost privukla senzacionalnim trudničkim izdanjem koje se ne bi svatko odvažio nositi. Naime, 32-godišnja partnerica glumca Roberta Pattinsona na dodjelu je stigla u crvenoj haljini poznate modne kuće Valentino. Ono po čemu se ova glamurozna haljina naročito istaknula bili su džepovi, ali i gornji dio haljine koji je otkrio bočnu stranu trudničkog trbuha i glumičina leđa.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Sama glumica kasnije je za E! News otkrila da je haljina bila rađena po mjeri kako bi savršeno pristajala njezinom trudničkom trbuščiću. ‘‘Dizajneri su bili primorani redizajnirati moju haljinu kako bi pristajala trbuhu. Stvarno mi je drago što su u tome uspjeli‘‘, rekla je Waterhouse koja i inače rado nosi modne kreacije ove talijanske modne kuće.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, glumica i pjevačica sredinom je studenog tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju otkrila kako čeka prvo dijete s Robertom Pattinsonom, 37-godišnjim glumcem s kojim je u vezi nešto više od pet godina.

‘‘Odlučila sam odjenuti nešto posebno svjetlucavo jer sam mislila da bi vas to moglo odvratiti od nečeg drugog što se događa sa mnom‘‘, rekla je Suki pokazujući na svoj trudnički trbuh na pozornici, a video tog trenutka u kratkom je vremenu postao viralan te se proširio društvenim mrežama.

Linker
24. travanj 2024 02:52