jesenska moda

Trendovi koji će dominirati ulicama ove sezone: Ovako ih nose poznate dame na šestoj Instagram reviji

Tradicionalna Instagram revija i ove je sezone okupila poznate domaće influencerice koje su pod sloganom ‘I choose to shine‘ predstavile kolekciju Planet obuće za jesen/zimu 2021.

Instagram profil Planet obuće postao je modna pista za najnovije jesenske i zimske trendove koje su u svom prepoznatljivom stilu predstavile hrvatske modne odlikašice: Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v), Jelena Marinović (@jelenamarinovic), Mirna Maras (@mirnamaras), Matea Frajsberger (@click4chic) i Andrijana Dedić (@mademoiselle.ad).

image
Andrijana Dedić
PRESS

Osim što se revija prenosila uživo na Instagram profilu Planet obuće, na svojim su je profilima prenosile i influencerice. Svaka je od njih predstavila nekoliko atraktivnih stajlinga koji se odlično uklapaju ne samo u njihov osobni stil već i u street style koji toliko vole moderne Hrvatice.

image
Bojana Gregorić Vejzović
PRESS

Šesto izdanje inovativne Instagram revije održalo se pod sloganom 'I choose to shine' koji uz hashtag #shoes2shine ne samo da predstavlja najljepše parove jesensko-zimske kolekcije već i potiče samouvjeren nastup i stil samosvjesnih žena.

Čitajte i: Etična moda: H&M objavio kolekciju sa ženskom, muškom i dječjom odjećom koja je u potpunosti održiva

"Još je jedna Instagram revija iza nas, i iznimno mi je drago da smo sad već tradicionalno, po šesti put, uspjeli okupiti influencere i nama drage ljude kako bismo predstavili sve novitete koji će ove sezone sigurno biti must have na ulicama. Kolekcija koju smo predstavili ide u korak s trendovima, a pronaći ćete apsolutno sve, od sezonskih klasika pa do statement gležnjača ili combat čizama. Upravo ono što svakoj modernoj ženi, koja traži udobne i moderne cipele za svaku prigodu treba", izjavila je Nikolina Turčić, zamjenica direktora Planet obuće.

image
Matea Frajsberger
PRESS

Modele koje su predstavile influencerice, ali i još mnogo zanimljivih pari cipela i čizama koje se izvrsno kombiniraju sa zimskim kaputima i jaknama, a dio su kolekcije jesen/zima 2021. pronađite u prodavaonicama ili webshopu Planeta obuće.

image
Jelena Marinović
PRESS

Planet obuća hrvatski je brend koji postoji već 30 godina, s preko 130 poslovnica u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Najveći su hrvatski maloprodajni centar obuće i to po veličini asortimana koji nude, a koji uključuje ne samo i renomirane europske brendove obuće već i njihove vlastite brendove. U svojoj ponudi imaju obuću za cijelu obitelj.

Linker
18. travanj 2024 06:00