INSPIRACIJA

Trendi haljina Lejle Filipović idealna je za večernje prilike, a košta 23 eura

Ovaj je model idealan odabir za večernje prilike u hladnijim danima, a dobra vijest je da je još uvijek dostupan za kupovinu u H&M-u.

Manekenka i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović poznata je po svom njegovanom i dotjeranom izgledu, a u odijevanju se ne fokusira isključivo na skupe, dizajnerske krpice već nerijetko poseže i za komadima iz ponude high street brendova. Tako je i prošloga tjedna za proslavu rođendana svog supruga, voditelja Tarika Filipovića, odabrala trendi haljinu s prorezom iz H&M-a.

Lejla je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija njihovog rođendanskog izlaska u Novom Sadu, a njezin je styling ovjekovječio Tarik. "Fotografije nastale u dva ujutro nakon izlaska. Pao mini photo session u jutarnjim satima. Fotograf Tarik strpljiv, manekenka lagano nezadovoljna fotografijama ali zahvalna. Moje dame, jeste li se prepoznale?", napisala je u opisu.

image

H&M haljina, 22.99 €

H&M
image

H&M haljina, 22.99 €

H&M

Haljinu je uparila s crnim čarapama, niskim čizmicama s leopard uzorkom te kožnom torbom s metalnim lancem, a kombinaciju je upotpunila plavim kaputom ravnog kroja. Ovaj je model idealan odabir za večernje prilike u hladnijim danima, a dobra vijest je da je još uvijek dostupan za kupovinu u H&M-u i to po cijeni od 22,99 eura. Također, osim u klasičnoj crnoj boji, haljina dolazi i u crvenoj varijanti.

Linker
09. travanj 2024 02:31