London, srpanj 2017.
 Profimedia, Shutterstock Editorial
identičan outfit

Treći put reciklirala identični look: Kraljica Letizia obožava ovu svoju cvjetnu suknju

Španjolska kraljica Letizia već više od četiri godine na posebnom mjestu u ormaru drži jednu svoju suknju - bijelu, posutu plavim i žutim cvijećem. Nosi je za službene istupe, a u četvrtak je look u njoj reciklirala za gostovanje na forumu u Madridu.

Omiljena španjolska kraljica Letizia (46) s obitelji je provela dugo toplo ljeto na Mallorci, a s prvim danima rujna vratila se poslovnim obvezama. U Madridu je aktivno sudjelovala na forumu na kojem se raspravljalo o tome kako mediji tretiraju osobe s invaliditetom.

A ako ste mislili da su Kate Middleton i Meghan Markle jedine uvažene dame koje uspješno recikliraju omiljene komade odjeće, kraljica Letizia je upravo u ovoj prilici pokazala da im uspješno parira u tome. Uvijek elegantna kraljica nosila je, naime, suknju s potpisom koja dolazi iz pre-fall kolekcije kuće Carolina Herrera, a koju je već nosila tijekom službenog posjeta Parizu u lipnju 2015., te u Londonu točno dvije godine kasnije.

Queen Letizia of Spain attends ÓIII Day On Disability Informative Treatment
Profimedia, Sipa Press
Madrid rujan 2019.

Svaki put kombinirala ju je uz modru košulju koju je utaknula u suknju, svaki put uz iste crne sandale s remenčićima i ovaj put uz crne salonke s vrhom koji ide u špic. Uz ovu je kombinaciju ovaj put nosila i kožnatu plavu clutch torbicu te zanimljive naušnice ukrašene plavim i žutim dragim kamenjem.

Prince Harry, Queen Letizia of Spain
Spanish Royals State Visit, Westminster Abbey, London, UK - 13 Jul 2017, Image: 341707790, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial
London, srpanj 2017.

(4818160ax)
King Felipe VI, Francois Hollande and Queen Letizia
King Felipe VI and Queen Letizia visit to Paris, France - 02 Jun 2015, Image: 247369861, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial
Paris, lipanj 2015.

Linker
13. travanj 2024 21:15