Moda za plažu

Tražite li inspiraciju? Znamo kakve badiće su odabrale influencerice, WAG-sice, glumice...

Bez obzira želite li jednodijelni, klasični dvodijelni ili bikini - nećete pogriješiti ako odaberete kostim neobičnog vezanja ili jarkih boja.

Vrućine su potjerale sve koji mogu, da osvježenje potraže uz vodu - bilo da je riječ o egzotičnim ili domaćim plažama na moru, ili pak uz bazene i kupališta na kopnu. Iako je zatopljenje naglo došlo, naše poznate dame nije dočekalo nespremne. Opremu za sunčanje i kupanje, sve su one nabavile na vrijeme.

Sudeći prema onome što možemo vidjeti kod poznatih Hrvatica - osim jednodijelnih kupaćih kostima, hit su i dvodijelni s dubokim donjim dijelom, a bez obzira koliko dijelova kostim ima, što je vezanje oko vrata neobičnije to će kostim biti više u trendu.

Sonja Kovač u Istri

Dvodijelni kupaći kostim u tamnoj boji sve je samo ne dosadan. Uz trendi duboke gaćice koje prekrivaju trbuh i evociraju neka davna vremena, gornji dio Sonjinog kostima ima zanimljivo vezanje na prsima, a svojim izgledom podsjeća na topić.

Čitajte i: Neodoljivi detalji: Severina pokazala kakvi će kupaći kostimi vladati plažama ovog ljeta

Ana Gruica na Maldivima

Ana je u jednom danu pokazala već dva kupaća kostima. Jednodijelni, retro dizajna u predivnoj plavoj boji, evocira davna vremena holivudskog glamura. Nabran u predjelu trbuha, veže se u križ i ima gola leđa. Savršeno pristaje uz retro naočale.

Drugi kostim koji je Ana pokazala novijeg je kroja, dvodijelni i raznobojni. Crne klasične gaćice savršeno pristaju uz trokut-bikini gornji dio koji je ukrašen šarenim dezenom. Idealno za hvatanje boje na svim dijelovima tijela.

Renata Sopek na Zrmanji

Uvijek aktivna i u pokretu, Renata Sopek i kad je riječ o odjeći za plažu drži se klasike i praktičnosti. U Mićanovim dvorima na bazenu uživala je u društvu sestre Sande. Djevojke su pokazale da klasičan šareni bikini nikad neće izaći iz mode. Taj praktični komad dozvoljava nesmetano kupanje i bavljenje sportom, a idealan je za sunčanje. Renata je uz bazen uživala i zakrivena laganim šarenim kaftanom.

Čitajte i: Morski rođendan putene Emily: Versaceova muza pokazala kako savršeno uživati na plaži u šarenim kreacijama

Nika Turković u Premanturi

Početak ljeta Nika je dočekala radno predstavivši novu pjesmu, ali ova mlada pjevačica uspjela je ugrabiti i neko vrijeme za predah od vrućina. Slikom iz Premanture u Istri otkrila je da je osvježenje potražila uz bazen u neodoljivom bikiniju svijetlo zelene boje koja joj odlično komplimentira ten. I gornji i donji dio kupaćeg kostima ima neobično vezanje, taj elegantni, a opet mladenački bikini Nika je kombinirala sa šiltericom.

Mirna Škrgatić u Termama sveti Martin

Pjevačica je na Instagramu pokazala da je konačno došlo vrijeme nastupa, a između dvije gaže s dečkom Miranom Kurspahićem potražila je osvježenje u Termama sveti Martin. U tamno zelenoj boji s drvenim ukrasima, badić pristaje uz njenu svijetlu put i crvenu kosu. Miran se odlučio za minimalizam, jarko crvene kupaće klasičnog, sportskog kroja.

Čitajte i: Dok je muž na Euru, Adriana 1đurđević dijeli modne lekcije: Elegantna trudnica u nezaboravnim kombinacijama

Adriana Đurđević u Dubrovniku

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete Cara dane provodi u rodnom Dubrovniku gdje uživa u suncu i predivnim modnim kombinacijama koje naglašavaju njeno blaženo stanje. Posljednji u nizu kupaćih kostima koje je Adriana pokazala oduševio je njezine pratitelje na Instagramu.

Riječ je o jednodijelnom komadu jarkih boja. Narančasti kostim na predjelu prsa ima dvobojne pruge u plavoj i narančastoj boji, koji ovoj trudnici savršeno pristaje i daje prijeko potrebnu udobnost.

Linker
19. travanj 2024 08:52