Instagram
look koji ćemo kopirati

Tip top od glave do pete: Sonja Kovač spojila dvije netipične nijanse za WOW efekt

Da se svijetloplava i bež boja vole javno, pogotovo u ljetnim mjesecima, odlično je demonstrirala Sonja Kovač outfitom punim hit komada koji ostavljaju bez daha.

Poznato je da se influencerica Sonja Kovač ne boji stilskih izazova.

Popularna ljepotica iz Bjelovara s lakoćom isprobava vruće modne trendove i kombinira luksuzne modne komade s pristupačnim, a kad su boje u pitanju, moto joj je - što življe, to bolje.

Proteklog vikenda fanove je oduševila zanimljivim outfitom kojim je spojila dvije naizgled nespojive boje i zaradila čistu peticu u modnom imeniku.

Instagram

Cappuccino i tirkiz izvanredan su spoj

Odvažna Sonja za izlazak u Baškoj Vodi odjenula je usku rebrastu midi suknju s bočnim kopčanjem u boji cappuccina, uz koju je spojila tirkizni top koji imitira valove, i hit detalje u istoj nijansi. Topić i suknja stižu iz popularnog online dućana Revolve.

Instagram

Seksi look odlično su upotpunile hit četvrtaste sandale s remenčićima, u stilu onih kakve su nosile djevojke iz serije "Sex and The City" te kultna ručna torbica kuće Prada modela 'Nylon Bag', s prizvukom ponovno popularnih dvijetisućitih.

Instagram

Kombinaciju cappuccino i tirkizne nijanse, glumica je podigla na novu razinu, uskladivši plavi tuš na očima s tirkiznim noktima, i svijetlosmeđim ružem na usnama.

Instagram

P.S. Retro model najlonske torbice, koji je bio popularan krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih, kuća Prada nedavno je 'spasila' i ponovno izdala, na veliko veselje celebrity obožavateljica nove generacije, kao što su Bella Hadid i Kendall Jenner.

Prada

Čitajte i...

Domaća glumica ni po ljeti se ne odvaja od traperica, ali zna trik kako da joj u njima nije vruće

Celebrity chic za 200 kuna: Poznata glumica zablistala u hlačama koje možete kupiti i u Hrvatskoj

Mrlje od kave samo Lidija Lešić može ovako glamurozno isfurati

Linker
13. travanj 2024 20:25