stil koji osvaja

Teddy ne izlazi iz mode: Na ulicama Londona, Izabel Kovačić predstavila svoje najmekše kreacije

Poduzetnica Izabel Kovačić svaku prigodu koristi kako bi promovirala svoj uspješni modni brend Lunilou. Ulicama Londona prošetala je ultramekanom modelu iz svoje najnovije kolekcije.

Izabel Kovačić život gradi u Londonu. Supruga poznatog nogometaša Matea Kovačića, poduzetnica i majka malenog Ivana, vrijeme u glavnom gradu Velike Britanije provodi smišljajući poslovne strategije za svoj rastući brend Lunilou, iz čije kreativne radionice stalno izlaze zanimljivi noviteti.

Najnoviji modeli izrađeni su od mekanog bež materijala, u stilu popularnih teddy kaputa, koji su nekoliko sezona vladali gradskim asfaltom.

Čitajte i: Nakon tri godine braka, Izabel Kovačić iznenadila promjenom prezimena

Prije nekoliko dana, na svom Instagram profilu, Izabel je predstavila prostranu torbu u obliku vreće za shopping, koju je napunila tulipanima, i tako privukla pozitivne komentare.

Kako je sama sebi najbolji model, u najnovijoj objavi snimljenoj na ulicama Londona, Izabel nosi oversized jaknicu s džepom na sredini i pripadajućim rukavicama s otvorenim prstima, a Lunilou novitete iskombinirala je sa sivim trapericama, decentnim zlatnim nakitom i sunčanim naočalama u stilu devedesetih.

Čitajte i: Izabel Kovačić uz supruga i sina proslavila rođendan! Dirljiva fotografija oduševila je sve

Modeli izrađene od toplog i mekanog "teddy" materijala, mogu se pobliže vidjeti na Instagram stranici Izabelinog modnog brenda.

Linker
06. travanj 2024 19:54