HRABAR MODNI ISKORAK

Tatjana Jurić odlično spaja stare komade iz ormara: ‘Ove sezone nisam kupila ništa od garderobe‘

Odavno nam prva asocijacija na ženska odijela nije šalter banke ili rad u uredu. Žensko odijelo hit je posljednjih sezona, a nosi se u svim kombinacijama – uz tenisice, štikle, ali i robusne zimske čizme – kako je to isfurala popularna domaća voditeljica.

Žena ne mora biti u haljini da bi bila ženstvena i seksi, poručila je nedavno svojom novom kolekcijom ženskih odijela splitska dizajnerica Monika Sablić, a najbolji dokaz za to je stajling voditeljice Tatjane Jurić koja je ovih dana zapanjila izgledom u jednoj takvoj kombinaciji. Elegantno sivo tvid odijelo malo koja žena bi se usudila spojiti s kultnim martensicama, no Tatjana je hrabro napravila modni iskorak i dobila savršenu casual poslovnu kombinaciju. Hlače opuštenog kroja i ležeran sako omiljeni su komadi iz njezinog ormara.

„Volim odijela koja zadovoljavaju poslovnu formu, ovo sam kupila u Massimo Duttiju, a Marte su tu kao osobni pečat cijeloj kombinaciji. Stare su već par godina i taman su dobile onu patinu koju moraju imati”, rekla nam je Tatjana.

image
Tatjana Jurić najbolje se osjeća u casual modnim kombinacijama
FOTOGRAFIJE: ŽELJKA MOLNAR/ RUŽA INSTITUT KERASTASE

Iako angažman radijske voditeljice zahtijeva odlazak na posao pa si ne može kao mnogi u doba pandemije priuštiti rad od kuće, Tatjana kaže kako za ovu jesensko zimsku sezonu nije obavila kupovinu, a uspješno je odoljela i online šopingu. Malo teže, kaže nam, odolijeva odlasku u frizerski salon gdje su i nastale ove fotografije. „Od garderobe nisam kupila doslovno ništa, čak ni čarape! Imam dovoljno svega i shvatila sam da samo nepotrebno gomilam stvari!”, priča 38-godišnjakinja.

image
Tatjana Jurić nosi samo ono što ima u ormaru - za novu sezonu nije kupila ništa novo
FOTOGRAFIJE: ŽELJKA MOLNAR/ RUŽA INSTITUT KERASTASE

Kroz smijeh kaže kako joj je s godinama udobnost postala prioritet. „Najbitnije mi je da mi je toplo i udobno, modna komocija uvijek je bila moj izbor. Kapa na glavu, topli kaput... Ujutro kad otvorim ormar ne opterećujem se previše”, kaže voditeljica koja se na poslu najbolje osjeća u trapericama, martensicama i dukserici.

ČITAJTE I:

Tatjana Jurić sasvim otvoreno o zarukama, trudnoći, svojoj najvećoj ljubavi i, naravno, modi

Tatjana Jurić potvrdila raskid zaruka, ali još uvjek vjeruje u ljubav: ‘Za sve što valja, moraš imat‘ force‘

Tatjana Jurić na mjestu gdje nije bila od mladosti: 'To je porazno, jer mi je otac rođen u blizini'

Linker
20. travanj 2024 09:50