Moda u Italiji

Sviđaju nam se balerinke Bojane Gregorić Vejzović, a znamo i gdje ih nabaviti

Glumica se svojim pratiteljima javila iz Padove, a oni su joj poručili da izgleda kao supermodel.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović otputovala je u Italiju, a iz Padove je podijelila nekoliko fotografija s odmora. Njezini outfiti potpuno pristaju uz talijansko "dolce vita" stanje uma, pa je oduševila pratitelje i poznanike jednostavnom, elegantnom modnom kombinacijom koja je sjajan izbor za proljetne dane.

Naša glumica nosila je bijele hlače u dvije varijante: u sportskom izdanju, s bijelim tenisicama i prozračnom košuljom, a zatim i u nešto elegantnijem izdanju, uz svilenu pussy bow košulju crne boje. Ženstveni look začinila je trendi komadom sezone - balerinkama koje odišu rokerskim štihom zbog brojnih zakovica koje ih čine pravim statement modnim dodatkom.

Balerinke u stilu Mary Jane cipela vodeći su trend proljetne sezone, osobito modeli sa završetkom koji ide u špic, a Bojana ih je spretno uklopila u svoj modni stil. Model kojeg je nosila nalazi se u ponudi Zare, koja ove godine nudi balerinske različitih stilova - za svaki ukus, a osim crnih za zakovicama, pronašli smo još nekoliko modela koji vas mogu inspirirati za proljetni shopping.

image

Balerinke s kopčom Mango (45,99 eura)/ balerinke sa sitnim šiljcima Zara (45,95 eura)/ Mary Jane balerinke sa zakovicama Zara (49,95 eura)/ balerinke s ogledalima Zara (49,95 eura)/ balerinke sa sjajnim kamenčićima Stradivarius (35,99 eura)

Promo
Linker
19. travanj 2024 04:03