Trendseterica

Svi su ludi za bijelim topom Sofije Richie. Pronašli smo pristupačnije verzije!

Manekenka i kći Lionela Richieja prije gotovo mjesec dana oduševila je svijet kada se udala za britanskog direktora diskografske kuće Elliota Grangea. Očarala je u svojim svadbenim lookovima, a besprijekoran stil nastavila je njegovati i postavlja trendove za nadolazeću ljetnu sezonu.

Iako se Sofia Richie već vratila s medenog mjeseca, ljubiteljice mode i korisnici društvenih mreža ne prestaju pričati o odjevnim kombinacijama koje je odjenula na egzotičnom putovanju sa suprugom Elliotom Graingeom. Mnogi vjeruju da je Sofia postavila trendove za nadolazeću sezonu, a brojne fashioniste pokušavaju rekreirati njezine lookove.

image
PROFIMEDIA

Trodnevno svadbeno slavlje Sofije i Elliota, koje se održalo prije gotovo mjesec dana na Azurnoj obali, je okupilo mnoga poznata lica iz svijeta filma, mode i glazbe, ali glavna zvijezda je nedvojbeno bila lijepa kći glazbene legende Lionela Richieja. Mladenka je oduševila u Chanelovim haljinama, a sličan stil u opuštenijem izdanju njegovala je i na medenom mjesecu.

Kada je objavila prvu fotografiju s medenog mjeseca na kojoj pozira u bijelom topu i hlačama, pratiteljice su se odmah bacile u potragu da saznaju odakle su pojedini komadi.

image
PROFIMEDIA

U skladu s najrazigranijim modnim trendom sezone s kojim su se poigrali brojni dizajneri na Tjednu mode u Londonu, Sofia je odabrala bluzu s 3D cvjetovima. Nije trebalo dugo da se otkrije da je riječ o komadu poljske dizajnerice Magde Butrym koji košta €720.

Ljubiteljice mode pronašle su inačice Sofijine majice po nešto pristupačnijoj cijeni. Slične verzije mogu se pronaći kod highstreet brenda Mango, a vjerujemo da će uskoro slični modeli preplaviti i ostale dućane.

image

Mango 150,00 €

MANGO
image

Mango 39,99 €

MANGO
Linker
16. travanj 2024 07:59