Modni izbor dana

Sve što želimo su ženstveni komadi ovog francuskog brenda

Nije tajna da volimo estetiku inspiriranu francuskim stilom, a za novu sezonu sve modne adute pronalazimo u ponudi poznatog brenda.

Jedna od omiljenih modnih destinacija obožavateljica dobrog francuskog dizajna je Sézane. Ovaj modni brend ispunjen je ženstvenim krojevima i živopisnim uzorcima, a u aktualnoj ponudi pronašli smo sjajne komade koji se mogu uklopiti u svakodnevnu garderobu, a mogu poslužiti i kao izbor za sve prigode koje traže elegantnija modna rješenja.

Na njihovom web shopu nalaze se klasici poput kožnih torbica, ali i cekera kojima se vraćamo s dolaskom svake toplije sezone. Uz cekere planiramo nositi maksi haljine ispunjene bogatim uzorcima, kao i rupičaste i čipkane bluze koje se slažu s elegantnim hlačama širokih nogavica te s plavim trapericama uz koje nosimo balerinke ili sandale na stabilnu potpeticu - Sézane nudi kožni model s detaljem čvora u efektnoj zlatnoj nijansi koja se uklapa u aktualni trend sezone - metalizirane modne dodatke i odjeću.

image

Plisirana duga haljina (175 eura)/ maksi haljina s uzorkom (210 eura)

Promo
image

Sandale na block petu (205 eura)/ cipele na nisku petu (160 eura)

Promo

Uz njih će se idealno uklopiti i duga plisirana haljina otvorenih leđa - jednostavna, a efektna i prigodna za svečanosti u proljetnim i ljetnim danima. Plisirana haljina dostupna je u plavoj te nijansi fuksije, no neke veličine već su rasprodane pa se za njih možete zapisati na listu čekanja. Za kraj izdvajamo i modni klasik koji je aktualan svakog ljeta - čipkana mini haljina dugih rukava je osnovni komad koji zaslužuje mjesto u ormaru i zaista se lako kombinira uz gotovo sve modne dodatke koje imate na raspolaganju. Izdvajamo Sézane favorite.

image

Mini haljina s čipkom (150 eura)/ bluza s vezanjem (150 eura)

Promo
image

Kratke hlače visokog struka (100 eura)

Promo
Linker
20. travanj 2024 01:13