MODNA IKONA

Svaki dan nova modna lekcija: Dua Lipa neobičnim stajlingom ponovno privlači pažnju

Teško je odrediti stil koji britanska glazbenica Dua Lipa ne zna nositi. Ovoga je puta pažnju na ulicama Londona plijenila korzet-topom i širokim, oversized tamnim hlačama.

Modne kombinacije britanske glazbenice albanskih korijena Dua Lipe sve su samo ne monotone. Baš kao što se glazbeno istaknula kao kraljica pop-scene, na modnoj sceni diktira trendove i baš uvijek uspije iznenaditi javnost odabranim stajlingom.

Ljeto Dua Lipa provodi u Londonu, a da zavidnu i vitku figuru može istaknuti najneobičnijim modnim kombinacijama, pokazala je još jednom pojavivši se pred objektivima paparazza u kariranom korzet-topu i u oversized širokim trapericama. Poput "darkerice" ovoga je puta cijelu kombinaciju uobličila crnim lakiranim cipelama, crnom torbom i naočalama, a oko vrata je stavila ogrlicu s bisernim perlicama.

image
Britanska pjevačica zna nositi svaki modni stil.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dua Lipa nova je Versace djevojka: Ne zna se tko je uzbuđeniji zbog suradnje na koju se dugo čekalo

image
Dua Lipa kombinira retro i moderne komade odjeće.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Definiciju modnog stila glazbenice nikako da pohvatamo jer se uvijek radi o spoju retro stila, hit komada i kreacija mladih, još nepoznatih dizajnera, no jedno je sigurno - Dua Lipa zna kako nositi svaki stil - pa čak i ovaj "štemerski" koji je posljednjih godina među slavnima sve popularniji.

Čitajte i: Kraljica nota i stila: Dua Lipa nova je modna ikona, genijalno spaja retro i moderne komade

Modne lekcije Dua Lipa redovno održava i na društvenim mrežama pa je tako nedavno svu pažnju privukla neobičnim badićem, a posljednjih dana svaka objava nosi drugu modnu priču koja unatoč stilskim krajnostima, na njoj dobiva smisao.

Linker
18. travanj 2024 17:26