Luis Ibanez i supruga Matea
 foto: Davor Matota
Sve su to Chanel, Gucci, Balenciaga

Supružnici kao modni blizanci na špici u sve samim skupocjenim komadima

Matea Ibáñez i argentinski nogometaš Luis Ibanez uvijek su dotjerani po posljednjoj modi, a nije im strana ni igra modnih blizanaca.

Običaj usklađivanja, koji su nekoć njegovali David i Victoria Beckham, vole i supružnici Ibanez koji s vremena na vrijeme vole odjenuti modne kombinacije u istim bojama.

Atraktivan par koji ima dva dječaka, na zagrebačkoj špici osvanuo je u zgodnim crno-bijelim kombinacijama, s vrećicama punim 'modnih ulova'.

Zgodna Matea izgledala je elegantno u uskim crnim trapericama i bijeloj bluzi u boho stilu, s popularnim bardot izrezom.

Davor Matota

Obožavateljica modnih komada s potpisom, elegantnu kombinaciju za dan upotpunila je crnom Chanel torbicom, remenom s potpisom Gucci i legendarnim Chanelovim bež sandalama s otvorenom petom i crnom kapicom.

Press foto

30-godišnji Luis suprugu je modno popratio kombinacijom u sportskom stilu, ali istim bojama. Uz bijele hlačice ravnog kroja odjenuo je crni T-shirt s natpisom, no njegov su outfit nosile hit tenisice u trkačem stilu s potpisom Balenciaga.

Spica / Zagreb 13.07.2018. / foto: Davor Matota / Luis Ibanez i supruga Matea
foto: Davor Matota
Luis Ibanez i supruga Matea

Tenisice 'The Race Runner' jedan su od najpopularnijih modela tenisica tog slavnog brenda, a prodaju se po cijeni od 3.70 kuna.

Press foto

Ovih dana Matea i Luis odmaraju na Murteru sa svojim sinovima Thiagom i Mathiasom kako bi napunili baterije prije povratka u Tursku.

Matea se na Instagramu pohvalila fotografijama svoje vesele obitelji u ljetnom izdanju, a mnogima je za oko zapeo njezin trendi ljubičasti badić izrađen od materijala koji podsjeća na pliš.

Suprug Luis i ovaj se put uskladio sa suprugom, u ružičastim kupaćim gaćicama u stilu bokserica.

Instagram

Gospođa Ibáñez itekako dobro zna što se ove sezone nosi - u istom kupaćem kostimu nedavno je pozirala i Dua Lipa.

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Linker
15. travanj 2024 22:24