Topla i stylish

Supermodeli obožavaju ovu jaknu koja je namijenjena planinarima

Ako ste u potrazi za jednom jaknom koja je prava zimska investicija, predlažemo kultni model kojem popularnost samo raste.

Čini se da postoji posebna veza između slavnih supermodela i jedne funkcionalne jakne - prošivena The North Face jakna je zimski staple komad već godinama unatrag. Još 2020. godine našla se na Lyst popisu najpoželjnijih modnih komada, a potražnja za ovim modelima svake je godine visoka. S dobrim razlogom!

Emily Ratajkowski gotovo je kolekcionarka ovih modela, manekenka i spisateljica posjeduje nekoliko The North Face komada jakni, točnije klasični i najčešće viđeni model imena the Nuptse. Dok još nije raskinula vezu s Peteom Davidsonom, krajem 2022. godine nosila je smeđi model na košarkašku utakmicu u New Yorku, a u svojoj kolekciji posjeduje klasični crni model, onaj sa zelenim, žutim i ružičastim detaljima.

image

Emily Ratajkowski posjeduje nekoliko komada

FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA

Manekenke Adut Akech, Imaan Hammam i Kendall Jenner također nose ove modele, u oversized ili klasičnom kroju, u svojim zimskim off-duty modnim kombinacijama. Tajna The North Face jakne je njezina praktičnost i funkcionalnost, no otkako se model pojavio u devedesetim godinama, stekao je kultni status upravo zbog celebrityja koji obožavaju sportski brend koji je prvotno proizvodio odjeću za vanjske aktivnosti i planinarenje.

image

Nizozemska manekenka Rianne Van Rompaey nosi model u boji lososa

FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA
image

Hailey Bieber je obožavateljica brenda

FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA

S vremenom i sve većom popularnosti među slavnim licima, The North Face si je dodatno zacementirao status kultnog brenda kroz suradnje s velikim imenima poput Guccija te Supremea. Nosite ih na skijalištu, u gradu, uz trenirke ili tajice, uz traperice i visoke čizme životinjskog uzorka po uzoru na Emily Ratajkowski - sjajno je što će se uklopiti u svaki modni stil!

image

The North Face jakna; Zalando (298,49 eura)/
The North Face jakna; About You (339 eura)/
The North Face jakna; Zalando (164,18 eura - akcijska cijena)

Promo
Linker
24. travanj 2024 07:57