KAD ZAHLADI

Stilska inspiracija: Imamo najbolje modele popularnih puf jakni

Nekoć se nosila samo na skijaškim stazama, a danas je ta nepropusna, prošivena te perjem ili sintetičkim vlaknima ispunjena jakna komad za kojim žude sve šminkerice.

Nema tog brenda koji drži do sebe a da u ponudi nema prošivenu, nepropusnu zimsku jaknu. Njen je volumen - jakne su ispunjene punilom prirodnog ili umjetnog porijekla što ih čini toplima, a laganima - nadahnuo je dizajnere u osmišljavanju najotkačenijih varijanti koje se nose uz sve dnevne, kao i večernje kombinacije.

image

Skijaški model Zara 149€; Kratki model Pull&Bear 29,99€; S visokim sjajem Bershka 45,99€; Skijaška jakna Icepeak 149,99€ Intersport; Strukturirani model 59,99€ Tom Tailor; Kraći model s kapuljačom 19,99€ C&A

PRESS/GLORIA EDIT

Legendarni status među takvim modelima imaju jakne talijanske marke Moncler, poznatog proizvođača skijaške opreme koji ima nekoliko linija dizajnerski oblikovanih jakni, a njihovim putem ide i kanadski brend Canada Goose, specijaliziran za proizvodnju sportske odjeće za vanjske aktivnosti. No, koji god model odabrali, budite sigurni da će vam u njemu biti toplo, a pritom ćete biti u trendu.

image

Duži model 17,99€ Mango; Model s velikim ovratnikom 460€ Elfs; Model midi dužine 59,99€ C&A

PRESS/GLORIA EDIT
Linker
23. travanj 2024 04:56