Ikona stila

Stil koji želimo kopirati! Bella Hadid kao prava boemka na ljetovanju nosi traperice i topić koji su stvoreni za vruće dane

Od Belle na jahti očekivali smo sasvim neki drugi stajling od onoga u kojemu se fotografirala no nije nas razočarala, baš naprotiv! Zato će zlobnici imati puno komentara, a oni drugi - rado kopirati njezin stil.

Premda se odmara na luksuznoj jahti, američka manekenka Bella Hadid (24) izgleda poput hipi cure u ljetnom kampu: umjesto elegantnih haljina i glamuroznih kupaćih kostima nosi trapezice, dugački šareni pareo i gomilu tankog nakita.

Zlobnici bi rekli da glumi ono što nije. Bella je, naime, iz bogate obitelji, a i sama je u dosadašnjoj manekenskoj karijeri zaradila trideset milijuna dolara pa nije da baš prezire materijalno.

No, kao i ‘otpadnice’ koje vole zaobići društvene norme, uživa u dobrom provodu i neograničenoj slobodi, a sudeći prema bojama marame, zalaže se za prava marginaliziranih zajednica i mir u svijetu pa tko može reći da nije prava boemka.

image
Bella Hadid
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: O outfitu Belle Hadid ne prestaje se pričati: Crvenim tepihom prošetala u kreaciji za pamćenje

Mlađa sestra manekenke Gigi koja je i sama vrlo uspješna u svijetu mode, redovito privlači poglede svojim trendi stajlinzima te kreira trendove jer sve što odjene vrlo brzo postane novi hit.

Slavna manekenka ne boji se provokativnih komada, a najdraži su joj oni koji otkrivaju dekolte. Ovoga puta u prvi plan je stavila zavidne trbušnjake koji su se isticali zahvaljujući spretno zavezanoj marami.

Inspirirajte se Bellinim stilom uz slične komade koje smo pronašli u popularnim trgovinama!

image
Trapezice Zara, 199,90 kn.
ZARA
image
Pareo Palmers, 455 kn.
PALMERS
image
Marama 90x90 Croata, 800 kn.
CROATA
image
Japanke Havaianas, 209 kn.
HAVAIANAS
image
Naušnice s pozlatom Argentum 240 kn.
ARGENTUM
image
Zlatni prsten Prahir Fine Jewellery, 1344 kn.
PRAHIR
image
Ogrlica od zlata s cirkonima Zlatarna Celje, 418 eura.
ZLATARNA CELJE
Linker
10. travanj 2024 03:36