Sofia Richie

 TAMMIE ARROYO/AFF-USA/SHUTTERSTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Stylish trudnica

Stil koji volimo: Sofia Richie oduševljava trudničkim lookovima

Čak je i u drugom stanju, manekenka i bogata nasljednica ostala je vjerna minimalističkom, ali i dalje nepogrešivom modnom izričaju. Nije sklona velikim eksperimentima, a njezin bismo stil najlakše mogli opisati kao minimalistički i odlično usklađen.

Čak je i u drugom stanju, manekenka i bogata nasljednica ostala je vjerna minimalističkom, ali i dalje nepogrešivom modnom izričaju. Nije sklona velikim eksperimentima, a njezin bismo stil najlakše mogli opisati kao minimalistički i odlično usklađen.

Kada je otkrila da čeka prvo dijete, manekenka Sofia Richie usput je dodala i kako sada napokon može uživati u isprobavanju trudničkih modnih kombinacija. "Neću kupovati trudničke stvari niti ću mijenjati cijelu garderobu. Odlučila sam kupovati veću odjeću i kombinirati je s onime što imam u ormaru", priznala je Richie u intervjuu za Vogue. I to je uistinu i mislila. Nedavno viđena na ulicama Kalifornije, ova 25-godišnja trudnica izgledala je senzacionalno i tako još jednom potvrdila da je s razlogom jedna od najpoznatijih trendseterica čiji stil rado pratimo.

image

Sofia Richie nedavno je otkrila kako čeka prvo dijete, malenu djevojčicu

STOIANOV-CELEBRETYLIVIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovog je puta savršeno ukomponirala pončo na bijelu kombinaciju, a styling je dodatno upotpunila mokasinkama koje su ove sezone jedan od must have komada u našoj garderobi. Čak i u drugom stanju, Richie je ostala vjerna svom prepoznatljivom stilu najlakše možemo opisati kao bezvremenski, elegantan i odlično usklađen. Upravo je ta bezvremenska elegancija baza svakog njezinog outfita, a koji god komad nosila, izgleda sjajno.

image

Sofia Richie ljubiteljica je tihog luksuza

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, poznata trendseterica voli bezvremenske komade koji njezinim modnim kombinacijama dodaju željenu chic notu, bez obzira na to je li riječ o dugačkom kaputu, visokim kožnim čizmama ili elegantnoj torbici.

Da je prava modna ikona dokazala je i elegantnim izdanjem u svom prvom javnom pojavljivanju otkako je obznanila da je trudna. Učinila je to na zabavi povodom Grammyja u organizaciji Warner Music Group u Los Angelesu. Kći glazbene legende Lionela Richieja i dizajnerice Diane Alexander izgledala je chic u crnoj kombinaciji od glave do pete, a posebno se istaknuo njezin blejzer s otkrivenim ramenima koji je suptilno otkrivao njezin trudnički trbuh.

image

Sofia Richie

TAMMIE ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Inače, manekenka je za trudnoću saznala u četvrtom tjednu, a kako je ranije izjavila za Vogue, bila je tada na putu u Milano, na reviji modne kuće Prada i osjećala se užasno, ali je sve pripisivala jet lagu. Otkrila je tom prilikom i da sa suprugom Elliotom Graingeom očekuje djevojčicu.

"Oboje smo mislili da će biti dječak pa smo se jako iznenadili kada smo saznali da stiže djevojčica. No moj je san oduvijek bio imati kćer, a i Elliot je oduševljen što čekamo curicu jer je cijeli život odrastao sa sestrama", otkrila je i dodala kako dosad nije previše uživala u trudničkim modnim kombinacijama jer je skrivala trudnoću.

Linker
27. travanj 2024 10:11