Na predstavljanju četiri linije Vichy proizvoda
 John Pavlish
Imidž za pet

Stajling za ukrasti: Iva Šulentić odlično nosi haljinu s kragnom, ali cipele su zvijezda outfita

Većinom je možemo vidjeti u ležernim kombinacijama u kojima glavnu ulogu imaju traperice i košulje ili, pak, jednostavne majice, no kada treba zablistati onda to čini bez greške.

Voditeljica Iva Šulentić (35) nedavno je ošišala svoju dugu kosu i postala medena plavuša s trendi bobom, a sada je privukla pozornost u proljetnoj haljini s kragnicom u tri boje koja je odličan izbor u večernjoj varijanti. Za svečanu večeru u zagrebačkom restoranu Dubravkin put odabrala je model midi dužine s kojim je uskladila cipele na špic u boji koja se isticala, ali i slagala s uzorkom na haljini.

John Pavlish
Na predstavljanju četiri linije Vichy proizvoda

Cipele svijetloplave boje rijetko tko bira pa su bile pravo osvježenje njezinog večernjeg outfita, osobito zbog remenčića koji se protezao preko rista pa oko gležnja. Špic modeli već su par sezona ponovno na modnoj sceni, a ove će godine posebno primamljivi biti s detaljima kao što su remenčići, koji se odlično slažu s midi suknjama i haljinama.

Iva je u svoje slobodno vrijeme najčešće u trapericama, ali kada treba zablistati tu misiju izvrši bez greške - tako je bilo na nedavnoj reviji Aleksandre Dojčinović na kojoj je nosila njezin dizajn.

modna revija Aleksandra Dojcinovic / Tehnicki muzej Nikola Tesla / Zagreb 02.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Sulentic
Maja Jurović
Iva Šulentić

Porin Facebook

Linker
25. travanj 2024 19:57