oduševile društvene mreže

Spremne za van: Kate Hudson i kćerkica su neodoljive u istim haljinama

U preslatkim bijelim haljinicama sa smeđim vezom pojavile su se glumica Kate Hudson i njezina kći Rani Rose koja ima svega deset mjeseci - stajlingom se glumica pohvalila i na Instagramu, a uslijedile su stotine tisuća komentara. Komentirale su čak Kateine slavne kolegice poput Jessice Albe, Liv Tyler, te model Lily Aldridge, mahom oduševljene ovim modnim iskorakom.

Kate Hudson (40) treće je dijete s trećim partnerom rodila u četrdesetoj godini života i više je puta u intervjuima otkrila da joj je u ovim godinama lakše s bebom nego kad je s 25 rodila prvo dijete. Ne krije da je kćerkica Rani Rose, koju odgaja u sretnoj vezi s glumcem Dannyjem Fujikawom (33), unijela neizmjernu radost u njihov dom, a nakon dvojice sinova, s kćerkicom si je dala oduška i kad su haljinice, mašnice i sandalice u pitanju. U vikendu iza nas mama i kći su šetale jednako odjevene, a slavna glumica bila je toliko zadovoljna da je fotografiju na kojoj poziraju u bijelim kreacijama s vezom u smeđoj boji, potpuno identičnim, objavila na svom profilu na Instagramu.

Oduševljeni su bili i pratitelji Kate Hudson, kojih je prikupila 10,7 milijuna - više od 800 tisuća pozitivnih komentara stiglo joj je na račun stajlinga nje i kćerkice. 'So cute' iliti 'tako slatko', glasio je svaki drugi komentar, uključujući komentar glumice Jessice Albe koja ima slične modne izlete sa svojim kćerima. 'Prestanite biti tako slatke', napisala im je manekenka Lily Aldridge.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Početkom kolovoza je za magazin InStyle progovorila o ulasku u peto desetljeće života. "Početkom godine proslavila sam četrdeseti rođendan i svi su me počeli ispitivati kako se osjećam. Ali ja doista ne razmišljam o tome, to je moj odgovor. To su za mene samo godine i to su prekrasne godine. To je životno razdoblje kad smo svjesni da smo do sada već zaradili ponešto mudrosti. Sasvim je lijepo, na svoj način, kad iza sebe imaš to neko životno iskustvo. I znate što? Sada se čak bolje zabavljam nego što sam se zabavljala u dvadesetima, vjerujte mi," rekla je Hudson čija djevojčica ima deset mjeseci.

Sina Rydera (15) dobila je u braku s Chrisom Robinsonom, a 7-godišnjeg Binghama s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem.

Linker
18. travanj 2024 17:07