ZARA HOME
Shopping vodič

Spremamo se za Božić na Black Fridayju, ovo su sniženi artikli koju su nas oduševili

Posljednji petak u studenome rezerviran je za shopping, a mi smo izdvojili najisplativije komade koji bi vam se mogli svidjeti. Osim što su po sniženim cijenama, sve su ove stvarčice idealne za pripremu za božićno razdoblje koje nam uskoro stiže.

Posljednji petak u studenome rezerviran je za shopping, a mi smo izdvojili najisplativije komade koji bi vam se mogli svidjeti. Osim što su po sniženim cijenama, sve su ove stvarčice idealne za pripremu za božićno razdoblje koje nam uskoro stiže.

Zadnjih tjedana možemo primijetiti da sa svih strana ‘‘vrište‘‘ reklame za Black Friday sniženja. Riječ je o danu koji se započeo obilježavati davne 1951. godine, s ciljem proslave važnog američkog blagdana Dana zahvalnosti. Iako je originalno označavao početak priprema za proslavu Božića, brojne su trgovine tu priliku iskoristile kako bi smanjile cijene svojih proizvoda i tako privukle kupce.

Upravo je to razlog zašto je danas Black Friday ultimativni shopping dan koji čekamo cijele godine. U mnoštvu bogate ponude svega i svačega nije nimalo jednostavno izabrati ono što nam uistinu treba.

S obzirom na to da nam se uskoro bliži i mnogima omiljeno božićno vrijeme, odlučili smo pronaći najbolje ponude. Ima tu uistinu svega - od atraktivnih odjevnih predmeta preko modnih dodataka, beauty proizvoda pa sve do predivnih ukrasa za dom.

Modni komadi

Bez obzira na to spremate li se za božićni domjenak, ludi doček nove godine ili samo tražite komad odjeće koji možete pokloniti nekome ispod bora, ovogodišnja ponuda na Black Fridayju mogla bi biti savršena prilika da si priuštite nešto o čemu ste oduvijek sanjali. Možda su to visoke čizmice, vuneni kaput ili torbica s potpisom koju škicate već godinama. Što god od ovoga bilo, svatko može pronaći nešto za sebe.

image

Bež vuneni kaput Max Mara (1505 eura), Kožne čizme na visoku petu Paris Texas (715 eura), Naušnice s motivom srca Alessandra Rich (300 eura), Kožna torba Chloé (1250 eura), Blejzer boje fuksije Versace (1870 eura)

NET-A-PORTER

Skincare proizvodi i make up

Ne trebamo posebno govoriti koliko je briga za našu kožu važna, a upravo su kozmetički i dermatološki proizvodi must have svake žene, ali i muškarca. Sada su na Black Friday popustima mnogi beauty proizvodi koje obožavamo, a ujedno nam pomažu da naša koža što dulje ostane lijepa i zdrava. Osim toga, tu je i naša omiljena šminka bez koje sigurno neće proći nijedan božićni domjenak niti novogodišnji doček.

image

Kistovi za make up Sephora (24,50 eura), Krema za tijelo The Ritual of Sakura Rituals (19,90 eura), Ruž za usne shine Nyx Professional Makeup (12 eura), Avokado krema za područje oko očiju Kiehl‘s (27 eura), Tekući ruž za usne matte Nyx Professional Makeup (10 eura), Krema protiv znakova starenja kože Kiehl‘s (62,25 eura)

SEPHORA/KIEHL‘S/NYX

Dekoracije i ukrasi

Iso tako, nijedan Božić ne može proći bez dekoracija i ukrasa, posebno za bor. No tu su i ostali detalji koji nam također oduzimaju dah poput dekorativnih snježnih kugli ili mirisnih svijeća koje će u svačiji dom unijeti onaj pravi blagdanski osjećaj.

image

VINTERFINT Viseći ukras, 6 komada, ručno izrađeno različiti oblici/crvena Ikea (5,30 eura), Božićni ukras kućice Zara Home (10,99 eura), Božićna snježna kugla Zara Home (25,99 eura), Božićni ukras vilenjaci Zara Home (34,99 eura), Mirisni poklon paket Chimney Zara Home (29,99 eura)

IKEA/ZARA HOME
Linker
28. travanj 2024 20:39