OSVJEŽENJE NA SETU

Slavna glumica po ovim vrućinama mora snimati u kaputu. Fotografi snimili kako se snašla

Američka glumica Chloe Grace Moretz na setu futurističkog filma ‘The Ballad of Ruby Salem‘ osvježenje je pronašla u ručnom ventilatoru.

Američka glumca Chloe Grace Moretz (25) glavna je zvijezda filma ‘The Ballad of Ruby Salem‘ koji se trenutačno snima u New Yorku. Dok se Velika jabuka prži na temperaturama od 35 Celzijevih stupnjeva Chloe Grace Moretz i njezin filmski partner, britanski glumac Gary Carr (35) u uličnim scenama glume jesen i odjeveni su u kapute, duge hlače i čizme.

Zbog toga svaki slobodan trenutak koriste da se rashlade, pa su spas potražili u ručnim ventilatorima koje je svojim zvijezdama osigurala produkcijska ekipa. U danima bez ili s malo vjetra i to mnogo znači, pogotovo u situacijama kad nemaju vremena otići do klimatiziranog kombija koji im je isto tako na raspolaganju.

image

Glumački posao nije nimalo lagan

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Chloe Grace Moretz jedna je od najvećih holivudskih zvijezda nove generacije, a njezina filmografija broji više od 75 naslova. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja među kojima su najvažnije People‘s Choice Award, MTV Movie&TV Awards, a u izboru Young Artist Award dvaput je proglašena najvećom mladom nadom.

image

Chloe Grace Moretz rashladila se ručnim ventilatorom

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Smatra se i modnom ikonom, pa često snima modne editorijale za najprestižnije modne časopise, česta je gošća na revijama visoke mode, a još prije devet godina okitila se nagradom Next Future Icon Award u Londonu. Sreće nema jedino u ljubavi: četiri godine bila je u vezi s Brooklynom Beckhamom, sinom Davida i Victorije Beckham, a posljednja javnosti poznata i potvrđena veza bila joj je s modelom Kate Harrison.

image

Chloe Grace Moretz na crvenom tepihu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
17. travanj 2024 06:56