Hit model

Sjećate li se kultne haljine Rachel Green iz "Prijatelja"? Pronašli smo njezin duplić

U epizodi "The One Where No One‘s Ready" Rachel je nosila zelenu haljinu visokog proreza.

Iako je prošlo 20 godina od završetka prikazivanja popularne serije "Prijatelji", ovaj je američki sitcom još uvijek prisutan na malim ekranima te našim dnevnim boravcima. No osim mnogima omiljenih epizoda, veliku pozornost i dalje imaju određeni fashion komadi koji su već tada bili vrlo popularni, a danas nam služe kao odlične modne inspiracije. Jedan od takvih stylish komada koji nam je posebno ostao u sjećanju je kultna zelena haljina koju je u trećoj sezoni proslavila Rachel Green, odnosno Jennifer Aniston.

Riječ je o epizodi "The One Where No One‘s Ready", kada je Ross nervozan jer nitko od njegovih prijatelja nije gotov sa spremanjem na vrijeme. U posljednjoj sceni tako se pojavljuje i Rachel koja na sebi ima spomenutu maxi zelenu strukiranu haljinu s visokim prorezom. Riječ je o komadu koji je idealan za apsolutno sva svečana događanja, a naročito za sezonu vjenčanja koja je već počela. Mi smo pronašli "duplić" ove hit zelene haljine koju rado pamtimo na Asosu.

image

Asos design maxi zelena haljina (63,50 eura)

ASOS

Svečana haljina zapravo je dio kolekcije namijenjene djeverušama, a prodaje se u različitim veličinama po cijeni od 63,50 eura. S obzirom na to da svojom bojom, ali i dizajnom neodoljivo podsjeća na haljinu koju je proslavila Rachel, prodaje se velikom brzinom i moguće ju je naručiti na Asos službenoj stranici.

Linker
15. travanj 2024 03:34