Nova kolekcija

Sjajni kožni kaputi i efektna odijela dio su nove kolekcije domaćih dizajnerica

Nova kolekcija branda Mateyaneira zapravo i nije tako nova - Mateja i Neira kampanju su započele još u prosincu 2022. u suradnji s ambasadoricom brenda, Dorom Predojević.

Brend Mateyaneira dobro je poznat po svojim power odijelima, suvremenim krojevima i odličnim komadima od kože. Dizajnerice Mateja i Neira na Instagram profilu od prosinca dijele fotografije nove kampanje, a sada je kolekcija i službeno objavljena.

Iako zimska, ističu kako ne žele ograničavati ljubitelje svog dizajna sezonom u kojoj bi se komadi trebali nositi pa lako mogu funkcionirati na proljeće i jesen, kao i na zimu.

image
FOTOGRAFIJE: KARMEN POZNIć

"Kolekciju smo odlučile predstaviti u suradnji s našom ambasadoricom Dorom, budući da je i nama Instagram najdraža platforma za prezentiranje novih kreacija, najviše jer tu imamo neposrednu komunikaciju s klijenticama kao i direktni feedback o tome što im se sviđa", komentirale su dizajnerice.

image
FOTOGRAFIJE: KARMEN POZNIć

I u ovoj kolekciji ponudile su kožne kapute i hlače, vunene sakoe, odijela te svečane komade poput dugih večernjih haljina. Lookbook za kampanju sniman je u Beču, a street style u Zagrebu - make-up potpisuje Dajana Pajkić, a styling kose Mijo Majhen.

image
FOTOGRAFIJE: STEFAN KOKOVIĆ

Cijelu kolekciju možete pronaći na njihovoj web stranici, a za sve upite dizajnerice su dostupne na svom Instagram i Facebook profilu, gdje možete dogovoriti i termin u njihovom showroomu u Zagrebu.

Linker
19. travanj 2024 06:18