Neka blješti

Sjaj koji nikada ne blijedi: Dijamanti za elegantno ljeto i ukras baš svakoj kombinaciji

Nakon što nas je oduševila zimska kolekcija dijamantnog nakita, Zaks nam donosi ljetno izdanje omiljenog nakita s dragim i poludragim kamenjem zavodljivih kolorita.

Zlatni nakit nikada ne izlazi iz mode, a već nekoliko sezona trend je kombiniranje nakita različitih boja zlata. Još ukoliko su k tome i optočeni dragocjenim kamenjem, "wow" efekt neće izostati, a nova Zaks kolekcija donosi nam upravo to - neodoljive komade koji oduzimaju dah!

Drago kamenje kao što su safir, rubin i smaragd te poludrago kamenje - topaz, granat, citrin i peridot pažljivo su smješteni na prstenje, naušnice, ogrlice i privjeske izrađene od bijelog, žutog ili crvenog zlata kako bi dobili zanimljive i elegantne komade nakita.

Posebno je zanimljivo prstenje koje se može nositi kao elegantni modni detalj, ali može imati i funkciju zaručničkog ili vjenčanog prstenja. U kolekciji se nalazi prstenje s decentnim kamenčićima, ali i upečatljivim komadima koji plijene pažnju.

Kod zaručničkog prstenja u trendu je kamenje pravokutnog oblika, nastalo takozvanom baguette obradom.

I dok je dosad uglavnom bilo smješteno oko središnjeg kamena, ove sezone preuzima vodeću ulogu te je u fokusu u raznobojnoj igri dragog i poludragog kamenja.

Oduševite uz Zaks dijamantni nakit! Mi smo svakako "došli u napast" :)


ČITAJTE I:

Od suradnje s Kardashianima do vlastitog brenda: Proizvod Mije Antunović pojam je elegancije

Za taj skandinavski feeling: 13 komada s aktualnih sniženja za look modne ikone

Neki novi klinci: Toliko su dobri da njihove kreacije već nose Beyonce, Kendall Jenner, Katy Perry...

Neodoljivo: Domaća dizajnerica izrađuje odjeću od tkanina s ekološkim certifikatom

Linker
27. studeni 2023 11:48