UPEČATLJIVI KOMAD

Severinina hrabra kombinacija: Njen neobični kaput trenutno je snižen 57 posto

Pjevačica je prošetala svojim rodnim Splitom u upečatljivom kaputu s potpisom jedne od vodećih danskih modnih kuća Baum und Pfergarten.

Uoči novogodišnjeg nastupa na splitskoj Rivi, Severina je u svom rodnom gradu održala konferenciju za medije. Pjevačica nije skrivala veselje što će po prvi puta uvesti svoje sugrađane u Novu godinu, a osim dobrim raspoloženjem privlačila je pozornost i zanimljivim stylingom.

Seve je i ovoga puta dokazala da modu ne treba shvaćati previše doslovno jer se i u suprotnom može postići itekako "wow" efekt. Odvažno je spojila različite printove, boje i materijale, uparivši karirani kardigan s plisiranom sivom suknjom i dugim kaputom s uzorkom na rukavima.

Upravo je kaput s potpisom jedne od vodećih danskih modnih kuća Baum und Pfergarten sjajno zaokružio Severininu modnu kombinaciju. Osim što je vrlo chic, ovaj je model i eco-friendly jer je izrađen većinski od recikliranog materijala.

image

Baum und Pferdgarten kaput

PRESS

Ako je Severinin upečatljivi kaput i vama zapeo za oko, imamo odlične vijesti. Ovaj je model trenutačno na popustu od 57% u online trgovini The Outnet te je njegova cijena s 3573,81 kn (474 €) snižena na 1538,1 kn (204 €).

Linker
15. travanj 2024 17:59