Severina odmor

 INSTAGRAM
U Saint Tropezu

Severina oduševila u haljini londonske dizajnerice, a zatim pozirala s holivudskom zvijezdom

Severina odmara u Saint Tropezu, a dok na društvenim mrežama dijeli svoje trenutke s odmora, mi čeznemo za najnovijom haljinom u njenoj garderobi.

Severina odmara u Saint Tropezu, a dok na društvenim mrežama dijeli svoje trenutke s odmora, mi čeznemo za najnovijom haljinom u njenoj garderobi.

Severina se uputila na zasluženi odmor nakon ljetne sezone koncerata, a kao destinaciju odabrala je popularno ljetovalište brojnih slavnih imena - Saint Tropez. Koliko uživa pokazala je galerijom fotografija na Instagramu, a zatim je objavila fotografiju sa slavnim glumcem i glazbenikom Jaredom Letom s kojim se srela u restoranu Cipriani.

"Leto 2023.", napisala je glazbenica, a fotografija je u kratkom roku prikupila brojne komentare. "Kak‘ te gleda", "On se zaljubio", "On se slika s tobom", pisali su pratitelji ispod fotografije.

I prethodna objava zaradila je brojne komentare, a kao i pratitelji, i mi smo se zaljubili u haljinu koju je nosila Severina. Riječ je o asimetričnoj kreaciji dizajnerice Roberte Einer imena Bianca koja se još uvijek može pronaći na internetskoj trgovini brenda. Kombinacija narančaste i boje fuksije savršeno pristaje Severininoj preplanuloj puti, ali ova će haljina jednako dobro pristajati i svjetlijem tenu. Sama haljina je, kako joj stoji u opisu, komercijalna verzija originalne ručno rađene večernje haljine imena Mermaid. Za razliku od "originala", na ovoj su verziji samo rukav i ovratnik ručni rad, a kako se vidi i na Severininim fotografijama, najinteresantniji dio haljine je duboki V izrez na leđima.

Pjevačica je haljinu prošetala plažom Pamplone i u popularnom restoranu Le Club 55 gdje je u društvu Sonje Dvornik, Vedrane Vasić i Antee Šimac uživala u dagnjama i torti od jagoda te na kraju i nazdravila. U objavi koja je u svega nekoliko sati sakupila više od 17 tisuća lajkova Severina je pozirala i uz uokvireni plakat filma "I Bog stvori ženu" u kojem je 1956. glumila slavna Brigitte Bardot. Uz mnoštvo pohvala na račun njenog izgleda, u komentarima su se postavljala i pitanja "gdje ova žena nabavlja ove haljine?!?!", zato smo ovu posljednju pronašli u internetskoj trgovini dizajnerice Roberte Einer po cijeni od 1050 eura.

image

Roberta Einer Bianca maksi haljina (899 £)

PRESS
Linker
27. travanj 2024 06:50