Instagram
Rosie nadmašila i sebe

Sedam skupih komada za jedan ovako 'običan' izgled

Po lancima ulične mode moguće je iskopati inačice apsolutno svakog od sedam komada odjeće odnosno modnih dodataka koje je upravo isfurala Rosie Huntington-Whiteley - za više stotina tisuća kuna manje novaca!

Ovaj stajling 31-godišnje britanske manekenke Rosie Huntington-Whiteley, (izostavimo li nevjerojatno skupe naušnice i već poznato skupu torbu Hermes), košta - 16.400 kuna. Pribrojimo li tome naušnice i torbu, to će iznositi - 229 tisuća kuna. Za većinu 'običnih' smrtnika, nepojmljivo, i što će mnoge zbuniti - izgleda poput mnogih djevojaka koje šeću gradom.

Njezine traperice nose etiketu s potpisom Re/Done i koštaju 1780 kuna, što je i najjeftiniji dio outfita. Slijede sunčane naočale dizajnerice Victorije Beckham od 2900 kuna, te pulover od 3800 kuna brenda Toteme.

Sako dolazi iz kuće Isabel Marant i košta 3300 kuna, a crne gležnjače Alaia na visoku petu i od brušene kože na sniženju koje je u tijeku koštaju 4600 kuna. Naušnice su David Webb i stoje vrtoglavih 175.300 kuna, dok ovaj model torbe kuće Hermes košta oko 37 tisuća kuna.

Instagram

net-a-porter.com

api.shopstyle.com

Linker
18. travanj 2024 19:52