PRESS
Održivi luksuz

Sarah Jessica Parker nosi novu it torbu koju voli i Angelina Jolie

Povodom obilježavanja 25. obljetnice serije "Seks i grad", glumica Sarah Jessica Parker odlučila se za jednostavnu dvobojnu haljinu, ali svu pažnju privlačila je njezina torbica.

Povodom obilježavanja 25. obljetnice serije "Seks i grad", glumica Sarah Jessica Parker odlučila se za jednostavnu dvobojnu haljinu, ali svu pažnju privlačila je njezina torbica.

Glumica Sarah Jessice Parker odavno je poznata po svojoj zavidnoj kolekciji torbi, a svima je zapeo za oko najnoviji model koji je nosila. Riječ je o modelu "Nina" dizajnerice Gabriele Hearst koju je nosila na izložbi povodom 25. godišnjice serije "Seks i grad" u Manhattanu.

image

Sarah Jessica parker nosila je haljinu i torbu iste dizajnerice

VANESSA CARVALHO/SHUTTERSTOCK VANESSA CARVALHO/SHUTTERSTOCK

Torbica sa zlatnim, crnim i bijelim prugama predstavljena je u kolekciji proljeće/ljeto 2023., a izrađena je u vrlo ograničenoj seriji. Torba je nadahnuta starogrčkom pjesnikinjom Sapfo, a savršeno je pristajala uz crno-bijelu haljinu od lana i Mary Jane salonke.

U ovu torbu, nazvanoj po pjevačici i aktivistici Nini Simone, zaljubile su se brojne poznate dame otkako je prvi put došla na tržište 2016., uključujući Meghan Markle, Angelinu Jolie i Amal Clooney.

image

Meghan Markle je 2019. nosila smeđi model

TESC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA TESC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Meghan Markle, 2020. godine

ALPHA PHOTO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA ALPHA PHOTO/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image

Angelina Jolie 2020. godine

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Dizajnerica Gabriele Hearst odavno podržava slow fashion pokret i održivost često inkorporira u svoje kreacije, stoga ne čudi da je ovaj model toliko popularan među onima koji traže novu, ekološki osviješteniju vrstu luksuza. Budući da Carrie Bradshaw često nosi vintage komade i prerađuje odjeću, ovaj model mogao bi se lako pronaći i u njezinom ormaru.

Linker
26. travanj 2024 07:04