RAZIGRANA JESEN

Sa stavom: Pogledajte novu kolekciju u koju su se zaljubile i influencerice

Plava, magenta, žuta i crna dominiraju novom Actitude kolekcijom koju su prve isprobale influencerice Ella Dvornik, Isabella Rakonić, Paula Sikirić, Luna Valas i Polina Meixner te u novim komadima prošetale centrom Zagreba.

U Twinset trgovine u Splitu i Zagrebu stigle su nove kolekcije jesen-zima 23/24. Atraktivni komadi iz kolekcije su kao odličan temelj za izgradnju novog jesensko-zimskog stila nametnuli upravo inspiraciju CMYK bojama. CMYK (cyan, magenta, yellow i black) označava nazive osnovnih boja. Akronim se najčešće koristi u tisku jer se s tirkiznom, purpurnom, žutom i crnom tiskaju sve ostale boje. Nova Actitude kolekcija poziva na igru osnovnim bojama kako bi prkosili sivim zimskim danima. Twinset boje donose svježinu i vibrantnost u osnovnu kolekciju, prepoznatljivu po romantičnim krojevima u pastelnim bojama, razigranim uzorcima, udobnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. Unesite kolorističke temelje u svoj ormar i na njima izgradite stil, pozivaju iz Twinseta.

image
PRESS

Zato su se ovog vikenda u Zagrebu okupile snažne žene – Ella Dvornik, Isabella Rakonić, Paula Sikirić, Luna Valas i Polina Meixner i uskočile u Twinset Actitude CMYK boje. Centrom grada su prošetale u nosivim odijelima strogog, poslovnog kroja, ženstvenom, klasičnom kostimiću s mini suknjom te haljinama koje su udobne danju, a jednako atraktivne i za večernje izlaske.

image

Ella Dvornik, Paula Sikirić, Polina Meixner, Luna Valas i Isabella Rakonić

PRESS

Dok Twinset Actitude kolekcija pršti bojama, šljokicama, životinjskim uzorcima te raznim vrstama materijala, "main" kolekcija ostaje prepoznatljiva po temeljnoj Twinset filozofiji. Obiluje toplim bojama, materijalima i romantičnim krojevima s dozom buntovničkog, rock‘n‘roll stava. Topli jesenski tonovi – karamel, bordo i zelena, osvježene su bijelom, pastelno ljubičastom, zelenom, koje unose svježinu i dodatnu dimenziju u kombiniranju boja i tonova.

image

Ella Dvornik

PRESS
image

Isabella Rakonić i Luna Valas

PRESS

Pletivo i dalje ima posebno mjesto u kolekciji, a ono što posebno raduje je povratak kultne Cécile torbice, koju je osnivačica brenda Simona Barbieri posvetila svojoj kćeri. Izrađena od mekanog materijala nalik koži, Cécile predstavlja ikonu istančanog stila i lako se kombinira.

image

Luna Valas i Polina Meixner

PRESS
image

Paula Sikirić, Luna Valas, Polina Meixner, Ella Dvornik i Isabella Rakonić

PRESS
Linker
25. travanj 2024 16:47