Birthday boy

Ružičaste šljokice i otkrivene tetovaže: Harry Styles rođendan proslavio sa stilom

Pjevač je na svoj 29. rođendan održao koncert u Kaliforniji, kojim je završio američki dio turneje.

Harry Styles proslavio je svoj 29. rođendan na najluđi mogući način, na pozornici pred rasprodanom dvoranom u Palm Springsu. Bio je to i posljednji koncert kojim je zaključio nastupe po Sjevernoj Americi u sklopu megauspješne svjetske turneje "Love on Tour".

Pop zvijezda izgledala je svečano i senzacionalno u ružičastom glitter odijelu. Hlače visokog struka i retro jaknica ostavile su Harryju mnogo slobode za plesne pokrete. Pjevač nije htio nositi majicu ili košulju, tako da je pokazao brojne tetovaže.

image

Harry Styles napunio je 29 godina

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Oduševljeni Harry ludovao je pred punim gledalištem Acrisure Arene u tom kalifornijskom gradu. U gledalištu su mu razvili i transparent kojim mu obožavatelji čestitaju 29. rođendan, koji je pjevač proslavio 1. veljače.

Bivši pjevač One Directiona vratio se u Palm Springs, gdje je 2020. snimao film "Ne brini, draga" (Don‘t Worry Darling) s bivšom djevojkom Olivijom Wilde.

image

Nastupao je u ružičastom odijelu

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je prošle jeseni objavio da "uzimaju pauzu", nakon gotovo dvije godine veze. Ta je vijest došla nakon brojnih nagađanja. Film u kojem je Harry glumio, a Olivia ga režirala, promovirali su na brojnim premijerama, no mnogi su zamijetili da duo koji bi trebao biti par izbjegava zajedničko poziranje.

No, oboje su krenuli dalje, a Harry je svoju turneju po SAD-u završio u velikom stilu.

image

Koncert je bio u Palm Splingsu

BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 01:05